Bata 2 gün kala negatif olup pozitife dönen var mı ?

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
63
27
Arkadaşlar yumurtlamanın 9.günü bata 2 gün var kan verdim 0.1 çıktı pozitife dönebilir mi ? Geç yumurtlama mı ?

Valla benimde öyle olmuştu. 3 4 tane test yapmıştım negatif çıkmıştı, kan da negatifti... Ne acıydı ya hamileyim biliyorum ama negatif çıkıp duruyordu 😂😂
Merhaba belirtilerinizi yazdığınız bir yer var mıydı göremedim benim de gecikmemin beşinci günü ve sabah idrar negatif çıktı ☺️

Merhaba belirtilerinizi yazdığınız bir yer var mıydı göremedim benim de gecikmemin beşinci günü ve sabah idrar negatif çıktı ☺️
Selam ❤️
Başka bir konuda bir hanıma cevap yazmıştım. Sizde 2.haftanızı doldurun öyle test yapın 😂 benim gibi Çıldırmayın sonra
Geç döllenme geç yumurtladığınızda oluşan gebelik demek. Geç yumurtlarsanız beklediğiniz adet tarihiniz de gecikir.

Mesela benim sat 20.08.22
Bat 19.09.22

Ama ben bat tarihinde yumurtladım ve dolayısıyla adetim gecikti tabikide takip yapmadığım için anlamadım. Üstüne o gün birde eşimle ilişki yaşadık. Yumurta o günden sonra döllenmeye başlıyor.

Yumurtlamadan 20 gün sonra ben ancak pozitif kan ve idrar testleri elde ediyorum. Ondan öncekiler negatif. Kan değerim de sürekli 0.2 çıkmakta.

Sizin şuan gebelik yok ve büyük ihtimal kimyasal bir gebelik yaşıyorsunuz çoğu anne adayı her ay yaşar neredeyse farkında olmayız çoğunun.

Eğer yerleşme kanaması ise de yaşadığınız bi test yapmanızda fayda var yerleşme kanaması dediğimiz olayda bebek artık rahme tutunuyordur yani kan ve idrarda kesin sonuç alırsınız demek.

Umarım açıklayıcı olmuştur ❤️

Benimde yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerim şişmeye acımaya başladı üflesen acırdı o derece. Ufak baş dönmeleri 2 kere anca yaşadım, 1 2 kere mide bulantısı ama şiddetli değil, iştah artması olmuştu birde. 20 gün boyunca bunları yaşadım. Benim beyaz yoğun akıntım olmaya başladı bunlarla beraber. Lekelenme pembe açık bir renkteyse o yerleşme kanaması oluyor ama kahverengi bir akıntıysa kuru kan dediğimiz kan gelmiş. Yani adet sökülmesi yaşayacaksınız ama yavaş yavaş demek oluyor. Ben yerleşme kanaması görmedim hiç kanamam da olmadı henüz gebelik sürecimde. Belki sizin de benim gibi bir durum olmuş olabilir zaten doktorlar adet gecikmenizin 2 haftayı bulduktan sonra herhangi bir gebelik testi yapılmasını öneriyor. 14. Gecikme gününü se bi doldurun bence. Gene negatif çıkarsa stresten gecikmişsinizdir.

Selam ❤️
Başka bir konuda bir hanıma cevap yazmıştım. Sizde 2.haftanızı doldurun öyle test yapın 😂 benim gibi Çıldırmayın sonra
Cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebişinizi çok sevindim sizin adınıza ☺️❤️

Back
X