Gebelik testi silik pozitif , kan testi negatif

KLS001

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
14
1
6
26
Merhabalar,
Pcoslu biri olarak 14 temmuzda çatlatma iğnesi yapıldı bugün 26 Temmuz 12.gün evde erken gebelik testim silik çizgi çıktı kan verdim sonuç negatif ama henüz adet tarihim geçmedi.
Ne yapmalıyım böyle olup sonrasında kanda pozitif gören var mı ? Böyle bi ihtimal olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_4200.webp
    IMG_4200.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 36
Merhabalar,
Pcoslu biri olarak 14 temmuzda çatlatma iğnesi yapıldı bugün 26 Temmuz 12.gün evde erken gebelik testim silik çizgi çıktı kan verdim sonuç negatif ama henüz adet tarihim geçmedi.
Ne yapmalıyım böyle olup sonrasında kanda pozitif gören var mı ? Böyle bi ihtimal olabilir mi ?
Ay heveslendirmek istemem ama sizin pozitif gibi duruyor ya marka ne

Merhabalar,
Bir ihtimal kimyasal gebelik olabilir 4 kez yaşamıştım ama benim hep gecikmede olmuştu. Kanda daha erken çıkar gebelik idrara daha geç yansır ama her ihtimale karşı gecikmenizde kan testini tekrarlayın bence. Umarım gönlünüzce olur sonuç

Back
X