Bata 2 günü kala awox testim

cheriberry

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
146
19
13
29
Kizlar sabah yaptim aslinda yok ama cok hafif bir sey var gibi gordum çıplak gözle bile cok cok silik duruyordu fotoğraftan renk ayarıyla onayinca cok belli olmuyor ama siz görebiliyor musunuz? Bata 2 gun kaldi olsa bile daha koyu çıkması gerekirdi değil mu kizlar bu gözlerimin bana oyunu kalitesi de baya düşmüş bir tik daha belliydi

Eklentiler

• 1000118461.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 84
Awox yanıltmaz canım beım bata 5 gün kala çıkarttı ama daha yeniyse tam net çıkmaz günde bir sabah denersen daha sağlıklı olur

Eklentiler

• IMG_7210.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 80
Awox yanıltmaz canım beım bata 5 gün kala çıkarttı ama daha yeniyse tam net çıkmaz günde bir sabah denersen daha sağlıklı olur
Masallah sizin 5 gun kala ben burdayım demis benim cok cok silik kaliteden dolayı çıkmamış bile bata 2 gun var daha koyu çıkması gerekmez miydi benim

Masallah sizin 5 gun kala ben burdayım demis benim cok cok silik kaliteden dolayı çıkmamış bile bata 2 gun var daha koyu çıkması gerekmez miydi benim
Ben testten ertesi gün kan verdiğimde 109 çıkmıştı muhtemeln 50 falandı test yaptiğimda ya seninki daha çok kücük bi değer ya da henüz yok kuzum adetin gelmesiği sürece umut var rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah

İnşallah canim benim peki belirtiniz var mi

++

İnşallah canim benim peki belirtiniz var mi
Bi önceki ay duphaston kullandım öyle adet olmustum bu ay da bi hafta öncesinde adet olcakmıs gibi ağrım vardı dedim herhalde ilacın etkisi bu ay erken olucam. Arkadasım hamilelik müjdesi verdi kalk sen de test yap içimedoğuyo dedi aksam aksam kalktım yaptım çıkmaz saten diye ama benim kuzu gösterdi kendini rabbime sükürler olsun..
O hafta da odaları faln değiştirdik üniteyi falan tasıdım ama iste rabbim ol deyince oluyor stres işin başıymış onu anladım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…