Bata 3 gün kala

orhfeza

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
344
154
23
kızlar selamdaha önce dış gebelik ve kalbi durması sebebiyle 2 sağlıksız gebelik geçirdim. Tek tüpüm de alındı.. hazirandan beri deniyoruz dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.gözle görülür belirtim de yok açıkçası ama kafaya takmak istemiyorum taktığım için olmadı. Tekrar test yapayım mı bekleyeyim mi bilmiyorum hem sabırsızıö hem de gebe olmak istiyorum soru değil de içimi dökme postu gibi oldu. Çok mücizeler okudum burda ben de birilerine ümit olmak isterim açıkçası

Regl gelene kadar hala bi umut var bence

Çok zor şeyler yaşamışsınız Allah bir daha yaşatmasın Klasik olacak ama hayırlı bir zaman vardır mutlaka ve gerçekten kendimizi şartlamadığımız zamanlarda olduğuna inanıyorum ben. Evet birlikte olmanız gereken zamanları değerlendirin ama sadece o kadar, yürüyüşler yapın, beslenmenizde problemler varsa düzenleyin vs yine kendinizle ilgilenin. Sadece unutun ve akışa bırakın Sizin için en hayırlı zamanda bebişinizin gelmesini dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…