Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar test adetimden 7 gün geçti test yaptım 2 gün önce negatif çıktı bir daha yaptım 2 gün sonra o da negatif çıktı kasık ağrılarım var ve kendimi yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim?

Kızlar adetim gecikti 1 test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra bir daha yaptım o da negatif çıktı kasık ağrılarım var ve kendimi yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim?

Kızlar adetim gecikti 1 test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra bir daha yaptım o da negatif çıktı kasık ağrılarım var ve kendimi yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim?
benimde böyle kuzum testlerdeki gbii aynı ama benim bugün olmam gerekiyodu olmadım belim ve kasıklarım ağrıyor farklı bir ağrı regl ağrısı gbi değil

Canım normal akıntın da olabilir
Benim yumurtlama akıntısı şeffaf ve uzayan olur genelde
Mesela dünden beri de kıvamlı beyaz krem gibi geliyor

Ben geçen aylarda çok takıkdım bu krem gibi akıntıya önceden dikkat etmiyo muşum demekki
Adetten önce gelmeye başlıyor adet gelmeden kesiliyor sonra kırmızılar

Bende dikkat etmemişim demekki canm 3 gün geldi kesildi o akıntı

Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?

Çok heyecanlıyımm
Merhaba canim inanirmisin benim adete 6 gun kala aynen bu sekilde cikti sabirsiz oldugum icin yaptim ve cok silikti hemen kan verdim cikti eminim seninse var hayirli olsun

Merhaba canim inanirmisin benim adete 6 gun kala aynen bu sekilde cikti sabirsiz oldugum icin yaptim ve cok silikti hemen kan verdim cikti eminim seninse var hayirli olsun
Canm o testler geçen ayın gebelik yok yani bu ay yeniden deniyo inşallah bu ay tutar

Ay inşallah canımm
Bide susuyorum bugün su içmeyi unutan ben
Ve bi bardak çay içsem direk lavaboya gidiyorımm

Ben kirpikelrime çok taktım yaa çapraz çapraz birbirine girdi iyice
Onlara çok güveniyorum
Bendede susasama vardı hala var ve iötiğim gibi wc gidiyordum kasığım şişiyodu su ve çay içmekten bide ağrım olmadan göğüslerim az büyümüştü

Ben tes

Kızlar bi sorum olacak. Benim idrarım açık renkte ve parlak bulanık değil suyumu içmeye çalışıyorum enfeksiyon olmasın diye ama şişkinliğim var kasığımda ağrıyo sanki böbreğimin o kısımla kasığım ın üstüne alt karına sızı giriyo altta yanma yok enfeksiyon olabilir mi yinede enfeksiyon olduğu zaman idrarım bulanıklaşıyo altta rahatsızlık hissediyordm onlar yok ama başlangıç olabilir mi çünkü böbrek kısmına da sızı vuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…