- 18 Kasım 2019
- 3
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #2.061
Hadi hayırlısı olsun canımDaha önce bir kimyasalım oldu o yüzden korkuyorum en azından adetim geçsin de öyle veririm herhalde ya çok heyecanliyim inşallah kimyasal değildir
benimde böyle kuzum testlerdeki gbii aynı ama benim bugün olmam gerekiyodu olmadım belim ve kasıklarım ağrıyor farklı bir ağrı regl ağrısı gbi değilKızlar adetim gecikti 1 test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra bir daha yaptım o da negatif çıktı kasık ağrılarım var ve kendimi yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim?
Evet canmkız cidden yüksekken kalınıyor mu
O ağrıların şiddetli olmadığı sürece umut var
Kasıklarım ağrımaya başladı sanırım Yumurtalama olacakGonulmeyvesi bişey sorucam belli zamanlarda sarımsı yoğun akıntı oluyo 3 gündür falan oluyo geçen ayda adete yakın ara ara olmuştu o neden oluyo anlamadım yumurtlama ip gibi ince beyaz oluyo dimi.
Yine kırmızıları bekle sürpriz olsunİnşallah ama ben kendimi kırmızı gmrmeye çok hazırladım dün oldum sandım hatta
Bende dikkat etmemişim demekki canm 3 gün geldi kesildi o akıntıCanım normal akıntın da olabilir
Benim yumurtlama akıntısı şeffaf ve uzayan olur genelde
Mesela dünden beri de kıvamlı beyaz krem gibi geliyor
Ben geçen aylarda çok takıkdım bu krem gibi akıntıya önceden dikkat etmiyo muşum demekki
Adetten önce gelmeye başlıyor adet gelmeden kesiliyor sonra kırmızılar
Merhaba canim inanirmisin benim adete 6 gun kala aynen bu sekilde cikti sabirsiz oldugum icin yaptim ve cok silikti hemen kan verdim cikti eminim seninse var hayirli olsunKapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
Canm o testler geçen ayın gebelik yok yani bu ay yeniden deniyo inşallah bu ay tutarMerhaba canim inanirmisin benim adete 6 gun kala aynen bu sekilde cikti sabirsiz oldugum icin yaptim ve cok silikti hemen kan verdim cikti eminim seninse var hayirli olsun
Canm o testler geçen ayın gebelik yok yani bu ay yeniden deniyo inşallah bu ay tutar
[/QUOTE
Yaa cok uzuldum insallah
Canım gittim doktora 4hafta artı 1günlük hamileyim değerlerin çok iyi sağlıklı bir gebelik geçirecekain gibi duruyor dwdi alttan baktı yeni oluşmaya başlamış keseyi gördü perşembe yine tahlil için çağırdıTamam canım inşallah durumdan bizi de haberdar et
Bendede susasama vardı hala var ve iötiğim gibi wc gidiyordum kasığım şişiyodu su ve çay içmektenAy inşallah canımm
Bide susuyorum bugünsu içmeyi unutan ben
Ve bi bardak çay içsem direk lavaboya gidiyorımm
Ben kirpikelrime çok taktım yaa çapraz çapraz birbirine girdi iyice
Onlara çok güveniyorum
Çok ufak bi lekeydi ama neyin nesi bilmemnasip kısmet yaa
[/QUOTE
Ben testte çift çizgiyi gördüm aynı akşam adet olurken gelen öncü leke geldi dedim test yanlış herhalde ben adet oluyorum kasık ağrımda vardı ama sabaha kadar baktım bidaha kan gelmedi hemen doktora gittim hamile çıktım leke normalmiş
Yine kırmızıları bekle sürpriz olsun ☺hani test yapacaktın sen.
Hadi yaa15 dk önce yaptım dayanamayıp bişey çıkmadı canım negative
Merhaba canim inanirmisin benim adete 6 gun kala aynen bu sekilde cikti sabirsiz oldugum icin yaptim ve cok silikti hemen kan verdim cikti eminim seninse var hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?