- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.101
Kizlar bata 1 gun var belirtim normal adet belirtileri var ovilasyon testinden hamilellik anlasilirmi bu ay ilk defa denemek icin arkadasimdan ovitesti almistim 1birini aldigim gun yaptim nasil yapildigini kavramak icin silik cizgi cikmisti ayi degerlendirdik 1 hafta sonra yani bata 1 hafta kala tekrar yaptim oda silik cikti simdi yapsam ovitesti hamilelik anlasilirmi 1 2 gun bekliyip adet olmassam direk kana vermeye mi gideyim kafamda deli sorular karisik anlatmis olabilirim sizce napimm :)
Hecanlandim suann:))Genelde anlaşılıyor canım bir yapıp at.
Genelde anlaşılıyor canım bir yapıp at.
Suan ellerim titriyo resmen bak umutlaniyorum bosa cikarsa isiririm yaniskolarindanTabiki
İstir kız dur ben bulayim ovu testimi bak buda ben hamile iken yapmıştım eğer ovulasyon günün geçti ise yüzde seksen bebekSuan ellerim titriyo resmen bak umutlaniyorum bosa cikarsa isiririm yaniskolarindan
Ayy hadi agzin bal yesin emiiiiiiİstir kız dur ben bulayim ovu testimi bak buda ben hamile iken yapmıştım eğer ovulasyon günün geçti ise yüzde seksen bebek
Gonulmeyvesi canım çıktı mı
Maşallah hayırlı olsunKizlaaar 3 gün gecikmedeyim biliyorsunuz adete 2 gün kala silik çıkmıştı testim , şimdi bunu yeni yaptım 2 dk içinde böyle olduEki Görüntüle 2546966
Kizlaaar 3 gün gecikmedeyim biliyorsunuz adete 2 gün kala silik çıkmıştı testim , şimdi bunu yeni yaptım 2 dk içinde böyle olduEki Görüntüle 2546966
Eki Görüntüle 2547000 ovutesti suan bu vaziyette umutlanmalimiyim ???
Ay hadi insallah kizlar agziniz bal yesin insallahhhCanım gözün aydınn sağkıkla ilerlesin inşallaj
Canım bence umutlanmalısın
Insallah canim benimmm insallah sende hamissindir guzel haberlerle gel insallahhhBence hamişsin canım
Canım testini paylaşır mısın benimle aynı senin bat merak ettim testini belki sen göremedin paylaş lütfenKizlar naptinizGonulmeyvesi SelanikMuhaciri A AliAgah47 Goktemaviyuz1 hamile olanlara hayirli olsun , daha bekleyenlere rabbim nasip etsin insallah. Bende yaptim tabiki cikmadi dündü bat halanda gelmedi bisey
Kizlar naptinizGonulmeyvesi SelanikMuhaciri A AliAgah47 Goktemaviyuz1 hamile olanlara hayirli olsun , daha bekleyenlere rabbim nasip etsin insallah. Bende yaptim tabiki cikmadi dündü bat halanda gelmedi bisey
Canım testini paylaşır mısın benimle aynı senin bat merak ettim testini belki sen göremedin paylaş lütfen
Hayirlisi olsun cnm insallah olur. Kan uyusmazligi olunca ne oluyoCanım ben adet oldum
Bugün kan verdim yinede sonuvumu bekliyorum
Ve kan uyuşmazlığımıx olduğunu öğrendim bugün
Henuz kesin birsey yok canisi bendede yarin bat gunu bugun ovulasyon testi silik cikti bakalim ne olacak suan sol kasik agrim var sadece aradada rahimde kasilma hissediyorum baskada hic bir sey yok insallah hepimiz bu ay en gec bir dahaki ay hamile kalirizKizlar naptinizGonulmeyvesi SelanikMuhaciri A AliAgah47 Goktemaviyuz1 hamile olanlara hayirli olsun , daha bekleyenlere rabbim nasip etsin insallah. Bende yaptim tabiki cikmadi dündü bat halanda gelmedi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?