- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.161
Canım sen kanama başlamadan gitmiş olsaydın değerin Emin’in ki 15-20 bişey çıkacaktı kanama niye başladı değer sıfırlandık zaten çok yüksek bir değer değil di ondan benim bir ay önceki gebeliğim de değerim 30 du 4 saatte sıfırlandı ve düşük başladı anlayacağın erken gitmiş olsaydın emin ol o sıfırı görmeyecektin keşke de görmeseydinCanım sen bilirsin ama bence alma stres yaptın rahatla biraz tabi inşallah vardır bebeişş inşallah güzel haberlerini alırız ama beni.biliyosun bak kan sonucm bile o testlere rağmen 0 çıkmış
Canım sen kanama başlamadan gitmiş olsaydın değerin Emin’in ki 15-20 bişey çıkacaktı kanama niye başladı değer sıfırlandık zaten çok yüksek bir değer değil di ondan benim bir ay önceki gebeliğim de değerim 30 du 4 saatte sıfırlandı ve düşük başladı anlayacağın erken gitmiş olsaydın emin ol o sıfırı görmeyecektin keşke de görmeseydin
Kızlar ben bugün kan verecektim vazgeçtim. Pazara kadar adet olmazsam pazar günü kan vereceğim karar verdim.
yavaş yavaş belirmeye başlamış canımKızlar bu testi de yeni yaptım bugünün ikinci testi
Oda benim gibi beklemek istiyor galiba kuzum , sen ne yaptinSelanikMuhaciri canim sen niye kan vermiyosun ?
Bende ayni cnm daha gelmedi bisey dün yaptigimda negatifti zaten bügünde yapmadim. Benimde senin gibi bat 20. Deydi. Ben bu ayri progesteron ilaci aldim belki ondan gecikmistir anlamadim valla biseyOda benim gibi beklemek istiyor galiba kuzum , sen ne yaptin
Kuzum benim 19 ekimdi bak dün ve bugün ki testlerimi atıyorumBende ayni cnm daha gelmedi bisey dün yaptigimda negatifti zaten bügünde yapmadim. Benimde senin gibi bat 20. Deydi. Ben bu ayri progesteron ilaci aldim belki ondan gecikmistir anlamadim valla bisey
Sende baya belli net gözüküyo cnm masallah kan verdinmi ?Kuzum benim 19 ekimdi bak dün ve bugün ki testlerimi atıyorum
Yok kuzum vermedim dahaSende baya belli net gözüküyo cnm masallah kan verdinmi ?
Bide ondan dünden önce yaptiginda cikmamismiydi ?Sende baya belli net gözüküyo cnm masallah kan verdinmi ?
Kuzum benim 19 ekimdi bak dün ve bugün ki testlerimi atıyorum
Kuzum bak bata 2 gün önceki testim işaretli olan buda soldaki bugünkü sağdaki dünkü testBide ondan dünden önce yaptiginda cikmamismiydi ?
Resmen belli cnm. Dün ilk kezmi yaptin cnm yada ondan önce yaptiginda cikmismiydi ?Yok kuzum vermedim daha
Testin çizgisinin biraz daha belirgin olmasını bekliyorum kuzumCanım bat da geçmiş neden kan vermiyorsun
Yumurtlama ne zamandi cnm? Seninkinde görülüyo resmen. Bende hic yok adeti bekliyorum gelmedi belki progesteron ilacindandirKuzum bak bata 2 gün önceki testim işaretli olan buda soldaki bugünkü sağdaki dünkü test
Kuzum ben hiç takip etmedim bu ay ne zaman oldu hiç bilmiyorum sadece bata 4 gün kala kahverengimsi lekem geldi devamı gelmediYumurtlama ne zamandi cnm? Seninkinde görülüyo resmen. Bende hic yok adeti bekliyorum gelmedi belki progesteron ilacindandir
Hayirli cnm allah bilir ama sende kesin varKuzum ben hiç takip etmedim bu ay ne zaman oldu hiç bilmiyorum sadece bata 4 gün kala kahverengimsi lekem geldi devamı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?