• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya attım mi bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar? 😊
IMG_20191016_233634.webp

Eklentiler

• IMG_20191016_233808.webp
    IMG_20191016_233808.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben yapmayı bırakmıştım çünkü bi ara sıyırır gibi oldum ben olmayanı falan goruyodum yani o derece ama bu ay çok farklı şeyler hissettim ondan tutamadım kendimi com erken yaptım bu yüzden kendime kızdım 😏 adet tarhimi kesinlikle bekliycem bu zaman dilimi içerisinde yapmicam:)
İnşallah ama o kurt varla bi düşmeye kalsın aklımıza 🤓rahat bırakmıyor ki kemirip duruyor habire bizi 😉

İnşallah kızlar gerçekten hamileyimdir inşallah testin azizligine uğramamışımdir ☺️ sadece belirtim yok bide bı anda içimden geldi öyle yaptım testi 10 dk içinde böyle cikti eşime yapayım mı içimden geldi dedim oda daha 2 gün var erken degilmi demişti 😄 umarım hepimiz annelik duygusunu sağlıkla sıhhatle yaşarız 😍

İnşallah kızlar gerçekten hamileyimdir inşallah testin azizligine uğramamışımdir ☺ sadece belirtim yok bide bı anda içimden geldi öyle yaptım testi 10 dk içinde böyle cikti eşime yapayım mı içimden geldi dedim oda daha 2 gün var erken degilmi demişti 😄 umarım hepimiz annelik duygusunu sağlıkla sıhhatle yaşarız 😍
Aminnnnnnn canım inşallahhh 🙏🥰

Kuzum bağırıyor yavrum anne ben burdayım diye baksana şu testtin güzelliğine maşşallah 🧿
İnşallah kucağına da almayı nasip eder Rabbim 🙏
Ağzın bal yesin hemiii ,😘 nasıl sevindim anlatamam tabi şüphem hala var kuruma çizgisi falan olamaz dimi ? Çünkü 10 dk içinde çıktı

İnşallah kızlar gerçekten hamileyimdir inşallah testin azizligine uğramamışımdir ☺ sadece belirtim yok bide bı anda içimden geldi öyle yaptım testi 10 dk içinde böyle cikti eşime yapayım mı içimden geldi dedim oda daha 2 gün var erken degilmi demişti 😄 umarım hepimiz annelik duygusunu sağlıkla sıhhatle yaşarız 😍
Sen yarın kana gidiyorsun bizlere müjdeyi veriyorsun bizim için bol bol dua etmeni istiyorum Hamişlerin duası kabul olur Muş anlaştık mı canım 😉

Ağzın bal yesin hemiii ,😘 nasıl sevindim anlatamam tabi şüphem hala var kuruma çizgisi falan olamaz dimi ? Çünkü 10 dk içinde çıktı
Asla değil kuzum rengi kırmızı bikere sen dediğimi yap git kana burda haykır bağır çoş ama bizi habersiz bırakma mutlaka yaz 🥰 benim test asıl kuruma çizgisi arada dağlar kadar fark var 😉

Amin canım doğru kan testine yarın sonra bize bilgi tabikiiii🤭😍

Sen yarın kana gidiyorsun bizlere müjdeyi veriyorsun bizim için bol bol dua etmeni istiyorum Hamişlerin duası kabul olur Muş anlaştık mı canım 😉
Allahım kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah 😍 günümü beklemeyeyim mi canim

Asla değil kuzum rengi kırmızı bikere sen dediğimi yap git kana burda haykır bağır çoş ama bizi habersiz bırakma mutlaka yaz 🥰 benim test asıl kuruma çizgisi arada dağlar kadar fark var 😉
Kuzum ben resimde gözüksün diye biraz fotuyu kararttim ama onun etkisi var mıdır ki

Allahım kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah 😍 günümü beklemeyeyim mi canim
Amin anşallah bitanem bekleme git ilaç falan başlar doktor git C Cikilop1 git hastaneye git Ayşe at topu at gibi dedirttin bana ya allah seni kahretmesin kız 🤣😂

Hayır canım karartınca rengi gri olur o bariz bembe annesi inatlaşma bizimle kana git diyoruz sana burda kız bir yerlerimi mi yırtayım git sen kana bak dinle bizi ;)

Back
X