Bata 4 gün kala, sizce positifmi?

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba arkadaslar benim kuzenimntedt yapmis bata 4 gün kala. Bat derken onfan önceki adeti hic gelmemisti ikinci adete 4 gün kala bu trdti yspmis cok hafif cizgi görünüyor elindeyken bakarsan resimdede gölge gibi görünüyor sizce bidey varmidir? Ve gecen syin adeti gelmedi simdi ikinci adetide yok ikinci adetine 4 gün kala yapilan test...

Eklentiler

• IMG_1010.webp
    IMG_1010.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 211
Neden kimse yazmiyor? Cizgiyi bi benmi görüyorum yoksa :KK70:

Bende gördüm ama 2 aydır regl olmamasi ilginç geldi kararsiz kaldim.
Polikistik bir rahatsızlığı varsa geç döllenme olmuş olabilir

Bende gördüm ama 2 aydır regl olmamasi ilginç geldi kararsiz kaldim.
Polikistik bir rahatsızlığı varsa geç döllenme olmuş olabilir

yok canim ya sirf prolaktin degeri hafif yüksekms okadar yoksa kist veya pko falan yok onda bunlar cocuk istemeye baslayinca düzensizlesti iyice adeti

Benimde son günler ya heyecanlandım. Bir çok kişide pko var o açıdan hiç öyle düşünmeyin bende çok okudum bu tarz şeyleri. Kuzeniniz ister kan versin isterse bir kaç gün sonra testi tekrar etsin

Ben hamileyim zaten :) benim kuzenin bu test insallah bakalim ama bir önceki adetini görmemesi tuhaf ikinci adetide gelmedi.

Ben şahsen o cizihnin beklediler çıktığını düşünüyorum hemen çıktı ise vardır ama sanki negatif

Benimde son günler ya heyecanlandım. Bir çok kişide pko var o açıdan hiç öyle düşünmeyin bende çok okudum bu tarz şeyleri. Kuzeniniz ister kan versin isterse bir kaç gün sonra testi tekrar etsin
onda Pko yok onda sadece prolaktin degeri hafif yüksekmisti kanda o cikmis okadar ilk adetinin gecikmesinde alinan kanda cikan sonuc. Ilk yani gecen ay adeti gelmedi sonra kan verdi iste o cikti ardindan ikinci adet günü geldi ondada görmedi. Bu test ikinci adetine 4 gün kala yapildi

Ben şahsen o cizihnin beklediler çıktığını düşünüyorum hemen çıktı ise vardır ama sanki negatif
yok hemen cikmis canim ama cok hafif iste. belli belirssiz Birde gecen ay adet olmadi kan verdi prolaktin biraz yüksek cikmis okadar. Pko falan yok kendisinde. Ikinci adeti beklerken oda gelmedi. O ikinci adete 4 gün kala yapmis testi.

yok hemen cikmis canim ama cok hafif iste. belli belirssiz Birde gecen ay adet olmadi kan verdi prolaktin biraz yüksek cikmis okadar. Pko falan yok kendisinde. Ikinci adeti beklerken oda gelmedi. O ikinci adete 4 gün kala yapmis testi.

Geç yumurtlamis sanırım kan versin değerine baktirsim veya beklesin 2 3 gün sonra tekrarlayın gülüm. Allah gönlüne göre versin is

Canım ben göremedim. Sen nasılsın kalp atışını duydun mu

Back
X