Gebeliğe Hazırlık Bat'a 4 gün kala test ? Tek ben miyim merakla delirmiş gibi test yapan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Merhaba,
Hayatımın ilklerini yaşıyorum bu aylarda ilk kez çocuk düşünmeye başladık yolun en başındayım... Ve üzerimde deli bir heyecan belki biraz korku biraz panik herşeyden ortaya karışık bir duygu var... Etrafımızdakilerin yaşınız geçiyor baskılarımı aklıma takılan acaba sorun mu var şeyleri içimden geçmiyor desem yalan olur. Daha 4 gün var ama ben kendi kendimi yemeye başladım. Sürekli konu takip edip benim gibi olan varmı diye bakıyorum. Bugün test yaptım negatif. Ama konulara baktıgımda 4 gün 5 gün kala yapıp silik çizgi gören var dedim acaba ? ama hiç yok sıfır dümdüz bir tek çizgi. Heyecan mı korku mu bilmiyorum ama tuhaf şeyler yaşıyorum normalde adetimin gelmesini beklemezdim bu ay ilk kez bekliyorum.
Bende sanıyordum ki filmlerde ki gibi ertesi gün test yapınca hamilelik belli oluyor ne cahillik araştırıp öğrenince öğrendim aslında vucudumda neler oldugunu... Yani hala öğreniyorum ve merak ediyorum sizce silik çizgi bile çıkmadığına göre hamilelik şansım yok mu ? Yoksa adet gecikmesini mi bekleyeyim zaten adet olursam her şey belli olcak da o 4 gün bi geçmiyor iştee :emir_bebek: çok ilginç bir şey bu... Belirtli vs derseniz adet öncesi ne yaşıyorsam hepsi var kasık ağrısı bel ağrısı ve aşırı gerginlik...

Hayırlısı neyse o olsun modundayım ama yinede merak etmeden duramıyor işte insan.

Canim yeniysen ilk yapmam gereken vücudunu daha iyi tanımak için ovuladyin testi al senin yumurtladigin tarihi gösteriyor o tarihler en verimli tarihlerin. Döllenme tarihini biliyorsan ki sanırım bilmiyorsun 11 12 hun içinde idrara geçer ve telaş yapma Rabbım alanında sağlıklı evlatlar versin hepimize ikinci yumurtlama da oluyor bazı kadınlarda ona geç döllenme diyor batın üzerinden geçse bile testte negatif gösteriyor

Canim yeniysen ilk yapmam gereken vücudunu daha iyi tanımak için ovuladyin testi al senin yumurtladigin tarihi gösteriyor o tarihler en verimli tarihlerin. Döllenme tarihini biliyorsan ki sanırım bilmiyorsun 11 12 hun içinde idrara geçer ve telaş yapma Rabbım alanında sağlıklı evlatlar versin hepimize ikinci yumurtlama da oluyor bazı kadınlarda ona geç döllenme diyor batın üzerinden geçse bile testte negatif gösteriyor
Geçen ay son adet tarihimden sonra uygulamadan takip ettim yumurtlama zamanını ve o günleri değerlendirdim. Bu ay olmazsa dediğiniz gibi ovulasyon testine bakarım ama düzenli adet gördüğüm için gerek duymayp telefondaki uygulamalardan bakarak yola çıktım

Geçen ay son adet tarihimden sonra uygulamadan takip ettim yumurtlama zamanını ve o günleri değerlendirdim. Bu ay olmazsa dediğiniz gibi ovulasyon testine bakarım ama düzenli adet gördüğüm için gerek duymayp telefondaki uygulamalardan bakarak yola çıktım
Düzenli adet de görseniz herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor uygulama direk 14 gün olarak hesaplıyor siz en iyisi ovulasyon testi ile deneyin. Ve doktor a da görünün eğer bir kaç ay daha olmazsa

Benim de düzenli olur ama bu ay hem uygulamayla hem ovu ile takip ettim iki gün oynadı mesela bende ve ben iki kere yumurtladim normalde böyle birsey olduğunu pek bilmezdim hep kk da öğrendim

Düzenli adet de görseniz herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor uygulama direk 14 gün olarak hesaplıyor siz en iyisi ovulasyon testi ile deneyin. Ve doktor a da görünün eğer bir kaç ay daha olmazsa
Yani 4 gün öncesini gösterirmiydi olsaydım hamile onu mu demek istiyorsunuz yoksa adeti bekleyimmi zaten beklicem de olsun merak ettim :D

Benim de düzenli olur ama bu ay hem uygulamayla hem ovu ile takip ettim iki gün oynadı mesela bende ve ben iki kere yumurtladim normalde böyle birsey olduğunu pek bilmezdim hep kk da öğrendim
anladımmm o zaman ben biraz daha sabredeyim duruma göre o dediğiniz testti alıp denerim teşekkür ederim

Aaa öyle mi😍 maşallah🧿 sağlıkla gelsin inş. Benim de regle 4 gün kala testim negatif çıktı. Ovülasyonlada takip etmiştim sürekli kasık agrım oldu buay gögüs agrım vardı şuan geçti. Normalde regl olacagım zamanlar bu belirtiler olmuyor bende o yüzden hamile gibi hissetmiştim kendimi. Sizin konuda bana benziyor diye sordum hemen. Hayırlı olsun tekrardan🙏

Aaa öyle mi😍 maşallah🧿 sağlıkla gelsin inş. Benim de regle 4 gün kala testim negatif çıktı. Ovülasyonlada takip etmiştim sürekli kasık agrım oldu buay gögüs agrım vardı şuan geçti. Normalde regl olacagım zamanlar bu belirtiler olmuyor bende o yüzden hamile gibi hissetmiştim kendimi. Sizin konuda bana benziyor diye sordum hemen. Hayırlı olsun tekrardan🙏
Sizin sonuç Nedir bnde aynı durumdayim 4 gün var bata test yaptım negatif bebiş olsa silikde olsa çizgi olurdu diye düşündüm kendim için😔

Şuan kaç gün var bata. Bende kasık ağrısı bel sırt ve bacak ağrısı çok oldu bat günü test yaptım çok silik çıktı bidaha yaptım biraz daha belirgin test verdim hemen gözüküyordu kanda. Teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun kaç çıktı beta benim regl 7 gün öncesinde 85 bayram sonu yine bakicam
Bat günü 24 çıktı 3 gün sonra 139 bugün yine vercem bayram sonrasıda doktora randevu aldım ❤️ Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun. Sizinde yüksekmiş baya ikiz olmasın 😅 öyle diyorlar yüksek çıkınca

4 gün geçti canim bayram sonu yazarim sağlıklı olsun da tek cift farketmez 👶🙏

Bat günü 24 çıktı 3 gün sonra 139 bugün yine vercem bayram sonrasıda doktora randevu aldım ❤️ Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun. Sizinde yüksekmiş baya ikiz olmasın 😅 öyle diyorlar yüksek çıkınca

Regl 7 gün kala benim değerim ikiz mi diyorsun ben bilmiyorum da

Sizin sonuç Nedir bnde aynı durumdayim 4 gün var bata test yaptım negatif bebiş olsa silikde olsa çizgi olurdu diye düşündüm kendim için

Back
X