Rosalie-00 Guru Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2012 Mesajlar 1.053 Emoji Skoru 1.011 Puanlar 333 21 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sFeAnTeIrH #61 bbak .!.: Merhaba 2. Testte erken gebelik testi miydi? Markasi neydi? Genişletmek için tıkla... Hayır normal testti o. Markasını hatırlamıyorum 2 sene olacak ama 3-5 liralık ucuz testlerdendi.
bbak .!.: Merhaba 2. Testte erken gebelik testi miydi? Markasi neydi? Genişletmek için tıkla... Hayır normal testti o. Markasını hatırlamıyorum 2 sene olacak ama 3-5 liralık ucuz testlerdendi.
M MeMyself Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 80 Emoji Skoru 22 Puanlar 38 22 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sFeAnTeIrH #62 Gamze1201 .!.: Kizlar kan sonucum cikti 57.63 Genişletmek için tıkla... HAYIRLI OLSUN canım bat günü sonrası mı yaptırdın kan testini yoksa öncesi mi ?
Gamze1201 .!.: Kizlar kan sonucum cikti 57.63 Genişletmek için tıkla... HAYIRLI OLSUN canım bat günü sonrası mı yaptırdın kan testini yoksa öncesi mi ?
G Gamze1201 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 454 Emoji Skoru 481 Puanlar 53 Yaş 47 27 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sFeAnTeIrH #63 MeMyself .!.: HAYIRLI OLSUN canım bat günü sonrası mı yaptırdın kan testini yoksa öncesi mi ? Genişletmek için tıkla... Tesekkurler Öncesi yaptirmistim.
MeMyself .!.: HAYIRLI OLSUN canım bat günü sonrası mı yaptırdın kan testini yoksa öncesi mi ? Genişletmek için tıkla... Tesekkurler Öncesi yaptirmistim.
A abutruno Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 330 Emoji Skoru 214 Puanlar 23 Yaş 37 27 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sFeAnTeIrH #64 purebloodfiliz .!.: Bilmiyorum baska bi konu altinda yazistikmi ama .. Bende senden 1 gun once ameliyat olmusum Dis gebelikten Sag tupum alindi benim de .. Cok cok gecmis olsun arkadasim yasayan bilir.. Genişletmek için tıkla... Ben de dış gebelik geçirdim 30 Nisan da. Sol tüpüm alındı. Dış gebelik çok zor
purebloodfiliz .!.: Bilmiyorum baska bi konu altinda yazistikmi ama .. Bende senden 1 gun once ameliyat olmusum Dis gebelikten Sag tupum alindi benim de .. Cok cok gecmis olsun arkadasim yasayan bilir.. Genişletmek için tıkla... Ben de dış gebelik geçirdim 30 Nisan da. Sol tüpüm alındı. Dış gebelik çok zor