- 23 Ağustos 2025
- 1.656
- 3.166
- 48
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Yumurtlamadan ne kadar gectı canm ben de dün yaptım 5 gün kalmıştı negatıf etken dedı çoğu arkadaşMerhaba kızlar 1 kürtaj 1 kimyasal geçirdim. Bu ay yumurtlama testleri aldım piki yakalayıp değerlendirdim. Üzerinden 4 gün geçti çizgi iyice yok olmaya başladı. Adetime 5 gün kaldı. Eğer gebelik oluşmuş olsaydı ovulasyonum koyulaşmaz mıydı? Bilemiyorum canım sıkkın. Böyle olup hamile kalan var mı?
Benim adetime 5 gün kala ovulasyon testim koyuyduMerhaba kızlar 1 kürtaj 1 kimyasal geçirdim. Bu ay yumurtlama testleri aldım piki yakalayıp değerlendirdim. Üzerinden 4 gün geçti çizgi iyice yok olmaya başladı. Adetime 5 gün kaldı. Eğer gebelik oluşmuş olsaydı ovulasyonum koyulaşmaz mıydı? Bilemiyorum canım sıkkın. Böyle olup hamile kalan var mı?
Ben hamılelık testı sandım pardonYumurtlamadan ne kadar gectı canm ben de dün yaptım 5 gün kalmıştı negatıf etken dedı çoğu arkadaş
4 gün geçtiYumurtlamadan ne kadar gectı canm ben de dün yaptım 5 gün kalmıştı negatıf etken dedı çoğu arkadaş
Hamile misiniz yaniBenim adetime 5 gün kala ovulasyon testim koyuydu
Benim iki reglin arası 22 gün 11. Günde yumurtlama gördüm. Sizinki kaç gündüBenim adetime 5 gün kala ovulasyon testim koyuydu
Ben yumurtlamanın 12. Günü kaset testim de erken gebelik testim de pozitifti canım 9 Mayıs yumurtlama oldu 10 Mayıs çatlama görmüştüm 20 Mayıs testim pozitiftiBenim iki reglin arası 22 gün 11. Günde yumurtlama gördüm. Sizinki kaç gündü
EvetHamile misiniz yani
Hayırlısı olsun batı beklicemBen yumurtlamanın 12. Günü kaset testim de erken gebelik testim de pozitifti canım 9 Mayıs yumurtlama oldu 10 Mayıs çatlama görmüştüm 20 Mayıs testim pozitifti
ben ovulasyon testi yapmıştım benimki de koyu değildi ama gebelik testim pozitifti .çok şükür gebeyim .adetin gelmeden gebe değilim diye düşünme benceMerhaba kızlar 1 kürtaj 1 kimyasal geçirdim. Bu ay yumurtlama testleri aldım piki yakalayıp değerlendirdim. Üzerinden 4 gün geçti çizgi iyice yok olmaya başladı. Adetime 5 gün kaldı. Eğer gebelik oluşmuş olsaydı ovulasyonum koyulaşmaz mıydı? Bilemiyorum canım sıkkın. Böyle olup hamile kalan var mı?
Kan en doğru sonuç sanırım. Ptesi kan vermeyi düşünüyorum. Sizin testte ben çok göremedim bence siz de ptesiyi bekleyip kan verinKızlar adetin yarın ama bazı şüphelerim olduğu için test yaptım. Testlere bi türlü güvenemiyorum sonunda üzülüyorum diye.. sürecimi sizinle paylaşmak istedim biraz gerginim yine olmadıysa diye. Bu ay sadece pili gördükten sonra şeffaf yaışkan bir akıntım olduğu günü değerlendirdik. Sonrasında pek mümkün olmadı o yüzden çok da umutlanmak istemedim. Çünkü güzel değerlendirdiğimiz aylarda silik çizgiler sonrası kanda negatifle hüsrana uğrayıp çok üzüldük. Allahım hayırlısıyla güzel vakitte nasip etsin ama bu bekleyişler yıpratıyormuş insanı gerçekten.. Kaset olanı sabah erken gebeliği de akşam yaptım. Sizce bu ay olmuş mudur?
Evet beklemekte fayda var en doğru sonuç için. Teşekkür ederim yorum için deKan en doğru sonuç sanırım. Ptesi kan vermeyi düşünüyorum. Sizin testte ben çok göremedim bence siz de ptesiyi bekleyip kan verin
İnşallahEvet beklemekte fayda var en doğru sonuç için. Teşekkür ederim yorum için deİnşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?