Bata 6 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı :(

berrakca

Cahildim dünyanın rengine kandım
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
225
105
303
merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim 4 aydır da çocuk istiyoruz. Bata 6 gün var kasık batması karın ağrısı ve göğüs acısı var damarlarım belirginleşti. Sanki bu ay olacak gibi bir his var içimde. Az evvel laboquik ultra erken gebelik testi yaptım aniden mide bulantım geldi evde vardı yarın sabah denicektim ama çıkmadı çok mutsuzum erken mi yaptım acaba ya yokmudur gerçekten cevap verin kızlar lütfen moralim bozuldu

merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim 4 aydır da çocuk istiyoruz. Bata 6 gün var kasık batması karın ağrısı ve göğüs acısı var damarlarım belirginleşti. Sanki bu ay olacak gibi bir his var içimde. Az evvel laboquik ultra erken gebelik testi yaptım aniden mide bulantım geldi evde vardı yarın sabah denicektim ama çıkmadı çok mutsuzum erken mi yaptım acaba ya yokmudur gerçekten cevap verin kızlar lütfen moralim bozuldu
Canım benimki de öyle olmuştu, negatif çıkmıştı bir haftadan fazla vardı günüme. Belirtilerim çok sağlamdı ikna olmadım. 3 gün sonra yine erken test alıp; tekrar yaptım ve pozitifi gördüm. Direkt çıkmıştı ikinci çizgi. Sonra kanda da belli oldu zaten.
Sende bekle 3-4 gün daha testi tekrarla ya da direkt kan ver.Bozma moralini hemen. İnşaallah hayırlısı olur; Allah sana da nasip eder.. :)

Ya
Bu acale niye?6 gunden aoz ediyorsunuz 1 yada 2 gunden degil.yaptiysanizda simdiden bu kadar umutsuzluk niye?ben adet gunu yaptim o kadar siliktiki gozukmuyodu bile dikkatle bakmak lazimdi.Bekle insallahh gelir bu ay mucizen

Canım benimki de öyle olmuştu, negatif çıkmıştı bir haftadan fazla vardı günüme. Belirtilerim çok sağlamdı ikna olmadım. 3 gün sonra yine erken test alıp; tekrar yaptım ve pozitifi gördüm. Direkt çıkmıştı ikinci çizgi. Sonra kanda da belli oldu zaten.
Sende bekle 3-4 gün daha testi tekrarla ya da direkt kan ver.Bozma moralini hemen. İnşaallah hayırlısı olur; Allah sana da nasip eder.. :)

Ya sağlam psikolojik yada gerçekten var Rabbim hayırlısını nasip etsin insan düşünmeden duramıyor :) Allah razı olsun inşAllah vardır size de kolaylıkla bir Doğum diliyorum

Ya

Bu acale niye?6 gunden aoz ediyorsunuz 1 yada 2 gunden degil.yaptiysanizda simdiden bu kadar umutsuzluk niye?ben adet gunu yaptim o kadar siliktiki gozukmuyodu bile dikkatle bakmak lazimdi.Bekle insallahh gelir bu ay mucizen

Haklısınız ama insan düşünmeden yapmadan duramıyor. Aslında yapmayacaktım ama erken gebelik testi diye duramadım. Nasip bakalım hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ya sağlam psikolojik yada gerçekten var Rabbim hayırlısını nasip etsin insan düşünmeden duramıyor :) Allah razı olsun inşAllah vardır size de kolaylıkla bir Doğum diliyorum
İnşaallah vardır.
Evet öyle oluyor; günü boşver saatler geçmek bilmez. :)
Ama net bir sonuç için mecburen 3-4 gün daha bekle. Zaten eğer varsa; erken testte ilk 10 saniyede ikinci çizgi çıkıveriyor. Stres çok etkili biraz daha rahat ol; bu ay olmazsa önümüzdeki ayı değerlendirirsin. :)

Neden acele ediyosunuz? Benim adetimin ustunden 3 hafta gecti oyle ogrendim kan degerim 45ti hemde gec dollenme olmuş bence adetiniz en az bi hafta on gun gecsin bu sekilde pskolojk olarakta etkileniosunuz yapmayın kendnize

Ya

Kızlar bana yardım edin ya benim adetim 2 gün gecikti bütün belirtilerim var ama idrar testi negatif çıktı idrar testi için erken mi daha :(

Cnm adetten once de gogusler siser damarlar belirginlesir sirt agrisi kasik agrisi batmasi sicak basmasi vs..

Bunlar hep adet ve hamilelik belirtilerinin ortak ozellikleri. Evet sabredemiyorsun haklisinda ama yapabilecegin hicbir sey yok. Belki de adet olacaksin. Kendini heveslendirme zamana birak adeti bekler gibi bekle hemen olmyadabilir. Benim esim cocuk istemiyordu 1 ay bnm israrimla korunmadi bn istedigm icin.
Hamile kaldim ama dusuk yptim. 2 ay gecti ustunden smdide bu ay yanliklkla hemde yumurtlama gunumde korunmadi. Ha hamile kalmis olablrmama umutlu degilim. Amaolacaksa da olacak kismetinde varsa . oyuzden kendini hirpalama kafani baska seylerle oyala. Insallah hamilesindir ve sakin belirtileretakilma.

Back
X