Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regle 4 Gün kala Predictor Early silik çizgi. Hamile miyim kızlar?
Sabah ilk idrarla yapılan test doğru sonuç veriyor diye biliyorum, bir de öyle yapın isterseniz. Buraya fotoğraf konulunca bulanıklaştığı için çok anlaşılmıyor. Gözle herhangi silik bir çizgi görünüyor mu
Sabah ilk idrarla yapılan test doğru sonuç veriyor diye biliyorum, bir de öyle yapın isterseniz. Buraya fotoğraf konulunca bulanıklaştığı için çok anlaşılmıyor. Gözle herhangi silik bir çizgi görünüyor mu
Erken gebelik testi evde yapılanlar ancak.adet gecikmesindinden sonra doğru bilgi veriyor . Sadece kanda bakılan beta hcg erken dönem gösteriyor . Bence bu testleri alıp böyle varmi yokmu diye arada kalmak doğru değil. Ben adet zamanı yaptım negatif cikti geç döllenme varmış 1 hafta sonra kanda 88 çıktı.
Erken gebelik testi evde yapılanlar ancak.adet gecikmesindinden sonra doğru bilgi veriyor . Sadece kanda bakılan beta hcg erken dönem gösteriyor . Bence bu testleri alıp böyle varmi yokmu diye arada kalmak doğru değil. Ben adet zamanı yaptım negatif cikti geç döllenme varmış 1 hafta sonra kanda 88 çıktı.
Tabii ki kan en doğrusu ama. Erken gebelik testinin amacı zaten reglden önce öğrenmek. Sizde geç döllenme olduğu için çıkmamış. Ama birçok insanda da çıkıyor. Bende de çıktı. Kaset testler regl gecikmesinden sonra yapılıyor. İkisinin farkı o zaten. Ben regl gecikmesi yaşamadan beta hcg 139 ile öğrendim.