Bat'a 7 gün kala

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.520
13.749
448
Kızlar beklenen adet tarihim 16 Şubat. 3 gündür sağ kasığımda, bazen de sağ yanımda, bazen de sağ belim de ağrılar oluyor. Sanki gaz sancısı gibi... Yürürken bile bu ağrı zorluyor beni. Bazen su gibi bazen de kremsi yapıda akıntım da var. Test yapmaya korkuyorum çok üzülürüm diye. Böyle belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Göğüs ağrısı yok
Mide bulantısı yok, tuvalete fazla çıkma yok.
Ümitlenmek istemiyorum ama bir yandan da acaba mı diyorum? Çok heyecanlıyım ama bastırmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Regl belirtileriyle çok benziyor hamilelik belirtileri, sık idrara çıkmak için bebeğin daha çok büyüyüp mesaneye baskı yapması gerekir, bu kadar kısa sürede o belirti sizde olmaz. İnşallah bebeklerimiz bizimledir. Ben de 20 Şubat bekliyorum, çok da umutsuzum, 3 cm miyom varmış tüpe yakın, rahim filmi çektireceğim bu ay da olmazsa. Birbirimize dua edelim, inşallah anne oluruz en kısa zamanda

Burada okuyorum, çoğu kişi sık sık idrara çıkıyorum yazmış ama bende hiç yok böyle birşey inşallah ikimizinde vardır canım benim heyecanla bekliyorum

Merhaba,
Test yaptınız mı hamile misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…