- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.041
Bunun için hiç gitmediysen bi git fikir al görüşlerini bi öğren canım..Alalh hayırlısını versin inşallah:)
Adetim bitince iyi bi doktora gidip 2 oldu kimyasal geçiriyorum diye söylesemmi bi baksa. Bi yandan da diyorum doktorlara bulaştınmı sonu gelmiyo
Adet oldum bebem bu sabahCanim Hem sana hem de @True white cok uzuldum siz benim de umudumdunuz ya
Ama hala ikinizinde lab. Sonuclarina inanamiyorum. İnşallah yukselir 2gun sonra bir daha vermelisin artışa bakarsin
Hiç gitmedim evlendiğimde gitmiştim bi kontrol olmak istiyorum bişey varmı diye demiştim. Doktor daha yeni evlisn adetlerin düzenliyse hiç bakmama gerek yok dedi. Git 1 senede olmazsa gel dedi olur sende bişi yok dediBunun için hiç gitmediysen bi git fikir al görüşlerini bi öğren canım..
Yapılabilen testler varsa yaptırmak istiyorum felan de..
Anladım canım normalde hep öyle diyorlar zaten ama çok şükür sende hiç olmama gibi bi durum yok..Hiç gitmedim evlendiğimde gitmiştim bi kontrol olmak istiyorum bişey varmı diye demiştim. Doktor daha yeni evlisn adetlerin düzenliyse hiç bakmama gerek yok dedi. Git 1 senede olmazsa gel dedi olur sende bişi yok dedi
Kesinlikle bat geçene kadar ciddi bir belirti yaşamadıkça testi tekrar edip psikoloji bozmamaktan yanayım.. Zaten 8 kala çıkması çok zor bir ihtimal istatistiklere göre, normalde doktorlar da bat geçene kadar kan testi yapmıyor. Jinekoloğum bana bat günü olmazsan ertesi sabah gel test yapalım demişti bir keresinde şüphelenirken..Kizlar şimdi benim 8 gün kala test de cikmadi yok mudur yoksa bat geçerse test yapiyim mi
Hayırlısı olsun canım demek kısmet değilmiş bu ay, nasılsa dhaa çokkk ay var önündeBen oldum kuzum şşimdi diğer kızları beklicez umarım siz olmazsınız :) bnde önümdeki maçlara bakıcam
Hayırlısı buymuş demek ki canım. İnşallah bir dahaki aya, durmak yok.Günaydın canım bn bugun gitmedim işe işler pek yogun değildi sabah karnımda cok ağrıyordu hastayım dedim şu 3 gun toparlıyım kendimi diye :) hasta oldum bu arada :)
Hayırlısı buymuş demek ki canım. İnşallah bir dahaki aya, durmak yok.
Hayırlısı olsun canım demek kısmet değilmiş bu ay, nasılsa dhaa çokkk ay var önünde
Aynn kızlar hayrlısı böyle demekki:)Anladım canım normalde hep öyle diyorlar zaten ama çok şükür sende hiç olmama gibi bi durum yok..
İki kere üst üste oldun ama kimyasal.
Bunu gidip sorabilirsin tabi ki için rahat etsin diye..
Biraz kafanın rahatlaması da insana çok iyi geliyor gerçekten canım.Aynn kızlar hayrlısı böyle demekki:)
Adetim bitince gidip sorcm doktora
Snra temmuzda ara verip ağustosta denerim
Kız karadeniz turu yapcaz kurbanda zatenBiraz kafanın rahatlaması da insana çok iyi geliyor gerçekten canım.
En iyisi..
Mevsim de yaz..
Oh mis gibi..
Biraz izin bile alıp tatil yapabilirsiniz Karadeniz yaylalarına gel
Ya nasil olur cok sasirdimAdet oldum bebem bu sabah
Artk önümüzdeki aylara bakcaz :) saolun kızlar hepiniz
Adetim bitsin gidcem canım ne dicek bakalım doktor hayrlısı olsun inşallahYa nasil olur cok sasirdim
Aynen canim hayirlisi olsun inşallah bir dahaki aya güzel haberler bekliyorum sizden :) ama bunu ihmal etme sanirim kimyasal oldu iki kimyasal üstüne uste normal degil
İnsallah sifasi olan bir neden cikar canimAdetim bitsin gidcem canım ne dicek bakalım doktor hayrlısı olsun inşallah
8 gün için erken sanki bence bekleKizlar şimdi benim 8 gün kala test de cikmadi yok mudur yoksa bat geçerse test yapiyim mi
Benim ikizlerde adete 4 gün kala 200 iki gün kala 550 idi canım.İnşallah güzel güzel kesesini gör yavrunun..
Rabbim nasip ederse isterim tabi ki bakan edenim de yok çalışıyorum ne cesaret bilmiyorum ama
Ya canım yüksekliğinden değil de artışından dolayı merak etmiştim ama iki kereden sonra daha da yapmadım zaten..
Araştırma yaptır :)) surekli tekrarlıyorum belki sıkıldın ama tekrar aynı üzüntüyü yaşama istiyorum. En azından için rahatlasin. Senin değer geçen aydan kalan değildi kimyasal gebelikti. Zaten dediğim gibi sonuçlar geç çıkıyor o ara doktorlar bekleyin diyor. Kafanı dinlersin ve dediğim gibi hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. 4.ayima girdim tedavi görüyorum hamile kalamadim yıllarca bekleyenler var ve hiç çocuk sahibi olamayanlar var. Bunları düşününce senin umutsuz olmana gerek yok sukurAynn kızlar hayrlısı böyle demekki:)
Adetim bitince gidip sorcm doktora
Snra temmuzda ara verip ağustosta denerim
4 kat bile artmamış demek ki gebelikte her şey normal yani 4 kat artıp tek gebelik olması 2 kat artıp ikiz gebelik olması :)Benim ikizlerde adete 4 gün kala 200 iki gün kala 550 idi canım.
Oo çok iyi valla :)Kız karadeniz turu yapcaz kurbanda zaten
Hayırlısı olsun siirkiz ama ben göremedim. İnşallah pozitife döner, erken zaten daha.Ben de sizden cesaret alip bata 7 varken yaptim Kizlar :) negatif sanirim
Çok inceledim o zaman silik gördüm ama hayal gibi
Tamam kuzum seni dinlicemm:)Araştırma yaptır :)) surekli tekrarlıyorum belki sıkıldın ama tekrar aynı üzüntüyü yaşama istiyorum. En azından için rahatlasin. Senin değer geçen aydan kalan değildi kimyasal gebelikti. Zaten dediğim gibi sonuçlar geç çıkıyor o ara doktorlar bekleyin diyor. Kafanı dinlersin ve dediğim gibi hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. 4.ayima girdim tedavi görüyorum hamile kalamadim yıllarca bekleyenler var ve hiç çocuk sahibi olamayanlar var. Bunları düşününce senin umutsuz olmana gerek yok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?