- 31 Ekim 2016
- 4.770
- 20.543
- 308
- 35
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Bence daha cıkmaz bekle 2 3 gün dahahiçbişey yapmadm suan ama yapsam cıkarmıki idrar testi :)
Aynıyız seninle bende öyle öğrendim :))Kızlar bayram sabahı bata 6 gün vardı, test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün eşim "senin aateşin mi var?" deyince bir daha test yaptım ve silik çizgiyi gördüm 5 kala. Ve ben normal 3 liralık testlerde gördüm, bu erken gebelik testlerine boşa para vermeyin. Erken test yapmayın, çıkmıyor çünkü, ben de kendimi boşuna üzdüm negatif çıktığında.
valla canm bn bi ağırlk hissetmyrm sasdece ağrı var ve çok şişlerhaklısın burası baya bir karıştırıyor kafayıı
ben sana yapma demiyorum yap da misal 4 gün kala hem öğrendin napcann ne kadar geç öğrensen o kadar iyi bencee,
göğüsler için de bir ağırlığı var mı yoksa balon gibi mi?
ay valla böyle umut oluyoruz birbirimize tsk msj için :)))) baska belirtiniz varmıydı ateş dışında yaaa:) hayrlısı olsun bu arada Allah sağ salim kucagnza almayı nasip etsin :) beta hcg ne zmn baktrdınız peki :)Kızlar bayram sabahı bata 6 gün vardı, test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün eşim "senin aateşin mi var?" deyince bir daha test yaptım ve silik çizgiyi gördüm 5 kala. Ve ben normal 3 liralık testlerde gördüm, bu erken gebelik testlerine boşa para vermeyin. Erken test yapmayın, çıkmıyor çünkü, ben de kendimi boşuna üzdüm negatif çıktığında.
bekleyemedim yaptm bu sabah negatifBence daha cıkmaz bekle 2 3 gün daha
Benim göğüslerim filan da acıyordu, belim de ağrıyodu ama onları her pms döneminde yaşadığım için gebeliğe yoramadım. Bir tek ateş basması oldu ben de sık sık. Normalde adetten önce kanım çekilmiş gibi üşürdüm. Beta-hcg'yi salı günü yaptırdım ilk olarak, yerleşme kanamam oldu korktum açıkçası. Herkesin hormon seviyesi de aynı değil, bu yüzden ben de 5'te çıkar sen de 2'de bazısında adet gününde.ay valla böyle umut oluyoruz birbirimize tsk msj için :)))) baska belirtiniz varmıydı ateş dışında yaaa:) hayrlısı olsun bu arada Allah sağ salim kucagnza almayı nasip etsin :) beta hcg ne zmn baktrdınız peki :)
doğru :) hayrlısı artk bakalımBenim göğüslerim filan da acıyordu, belim de ağrıyodu ama onları her pms döneminde yaşadığım için gebeliğe yoramadım. Bir tek ateş basması oldu ben de sık sık. Normalde adetten önce kanım çekilmiş gibi üşürdüm. Beta-hcg'yi salı günü yaptırdım ilk olarak, yerleşme kanamam oldu korktum açıkçası. Herkesin hormon seviyesi de aynı değil, bu yüzden ben de 5'te çıkar sen de 2'de bazısında adet gününde.
ayyy doğrudur canım benim kıyamam kolay mı.. İnşallah güzel haberlerimizi alıcaz birbirimizin.Haklisin gidecekse ne kadar erken olursa o kadar iyi. 3 hafta kendime gelemedim ben de. surda 4 5 gundur iyiyim sukur.
ben de yaptım benim de negatifbekleyemedim yaptm bu sabah negatif
hahahaben de yaptım benim de negatifsabah 4'te kedim uyandırdı beni. Hazır çişe kalkmışken dedim şunu bi değerlendireyim boşa gitmesin
internetten aldım ben iyi oldu. 50 adet 40 tl kargosu da dahil. ve gelirken gizli kutuda geldi. Belli olmuyo dışardanhahahaof yaaa bn ucuz testlerden yapcam yine bata kadar
Kz 50 taneyi nssı bitirceninternetten aldım ben iyi oldu. 50 adet 40 tl kargosu da dahil. ve gelirken gizli kutuda geldi. Belli olmuyo dışardan
Bende dün gece böyleylldim ve dün sabah testim negatif di aradba iki gun gecsin diye yarın sabah tekrar yapacağım bu belirtiler adet belirtisi de olabiliyor canım herseye hazırlamak gerekiyor kendimizi ne yazık kiValla yine yapcam henüz pes etmedim bunca değişikliği her ay yaşamadıgıma eminim. Dün yatarken dönemedim yatakta göğüs ağrısından. Ve taş gibi olmuşlardı hiç bi adet zamanımda böyle olmuyordu:) ama ciddwn bunca belirti psiolojikse bi süre bebek işinede kadnlar kulubunede ara vercem
aynen bnde öyle düşünüyorm zaten ve dua ettim hep hayrlıysa oslun die eğer olmazsada bundada hayr var diyip oturcaz :)))))Bende dün gece böyleylldim ve dün sabah testim negatif di aradba iki gun gecsin diye yarın sabah tekrar yapacağım bu belirtiler adet belirtisi de olabiliyor canım herseye hazırlamak gerekiyor kendimizi ne yazık ki
Aynen öyle ben 2 senedir böyle yapıyorumaynen bnde öyle düşünüyorm zaten ve dua ettim hep hayrlıysa oslun die eğer olmazsada bundada hayr var diyip oturcaz :)))))
bekliyoruz güzel haberlerle gelin bizeGünaydın güler yüzlü kız :)
Ben bu sabah da test yaptım artık sondu :)
O da bi tık koyulaşmıştı..
Kan verdim sonucunu bekliyorum :)
İğne olduğum için iğneye göre yarın regl günüm canım.bekliyoruz güzel haberlerle gelin bizeAdet tarihiniz geçmiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?