• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet gecikmesinden 6 gün önce dediği bata 5 gün kala oluyor. sitesinden baktım. sabret biraz daha.
2 aydır maceralarla dolu geçiyor. Bakalım bu ay neler yaşıycam :işsiz:
bu arada internetten doğum videolarını izliyorum. Doğum derken, nasıl doğurdukları değil de, doğum hikayeleri diyeyim daha doğrusu. çok keyifliymiş valla takıldım tüm eğlencem o oldu bu aralar.
Bir tane de video buldum ayy nasıl güldüm ama.. dur ekleyeyim sen müsait olduğunda izlersin. adam 2. kez baba oluyor. onun haberini veriyor eşi
tamam canım izlerim bnmde tek eğlencem kadnlar kulubunda dolanmak :D
aradada çalışıyom :D :D tsmm izlerim at sen

büyüsün valla zaten göbek var bnde bide hamile olursam nolcak bilmiom :KK70: szin ikinci olcak bu dimi yaşnz kaç acaba :KK70:
Sen o göbeği gel bi de bana sor gebelikte 20. haftaya kadar kusa kusa 8 kilo veriyorum diye gebe kalana kadar yedim de yedim bir de mide bulantım olmazsa bu sefer beni yuvarlarla işe top gibi yuvarlanarak gelebilirim :KK45:
Evet ikinci bebeğim olacak Allah'ın izniyle..
30 yaşına girdim.

Sen o göbeği gel bi de bana sor gebelikte 20. haftaya kadar kusa kusa 8 kilo veriyorum diye gebe kalana kadar yedim de yedim bir de mide bulantım olmazsa bu sefer beni yuvarlarla işe top gibi yuvarlanarak gelebilirim :KK45:
Evet ikinci bebeğim olacak Allah'ın izniyle..
30 yaşına girdim.
aa gençsiniz daha yaaa bende 28 e grcem :) ay bernmde tek umudum hamilelkte kilo verenlerden olmak :D :D :D
kaç kg sınız şuan

Back
X