• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 8 gün var ama daha çıkmaz bence idrar testinde canım çok var çünkü. 4 gün kala falan yapmayı düşünüyorum ben. Benimde göğüslerim baya şişti damarları falan belirginleşti sol kasığımda sancı falan var ama biz vücudumuzu çok dinlediğimizden oluyo galiba bu belirtiler :( Zaten bu ayda olmazsa aşılama dedi doktor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri :)

Benim de 8 gün var ama daha çıkmaz bence idrar testinde canım çok var çünkü. 4 gün kala falan yapmayı düşünüyorum ben. Benimde göğüslerim baya şişti damarları falan belirginleşti sol kasığımda sancı falan var ama biz vücudumuzu çok dinlediğimizden oluyo galiba bu belirtiler :KK43: Zaten bu ayda olmazsa aşılama dedi doktor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri :)
Sizinde ilk brbişmi olcak yenimi evlisiniz:) belirtiler bendede öyle aynn yarn sabah 6 gün kalmış olcak yarn sabah dayanamayıp yapcam sanırım

Sizinde ilk brbişmi olcak yenimi evlisiniz:) belirtiler bendede öyle aynn yarn sabah 6 gün kalmış olcak yarn sabah dayanamayıp yapcam sanırım
Evet canım daha önce konuşmuştuk benimde 10 ay bitti evlilikte de bebiş beklemekte de :) bence biraz daha bekle negatif çıkarsa üzülmemiş olursun. Ben kimyasallardan sonra erken testlere karşıyım :(

Ya benim de tahmini pkolu olduğum için 6-7 gün felan var bu son günlerde zaman geçmiyor ya 2 yıldır istiyoruz 3 yıldır evliyiz çok yiprandim bu süreçte Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin evlat kokusu:KK200:

Evet canım daha önce konuşmuştuk benimde 10 ay bitti evlilikte de bebiş beklemekte de :) bence biraz daha bekle negatif çıkarsa üzülmemiş olursun. Ben kimyasallardan sonra erken testlere karşıyım :KK43:
Ay cnm kusura bakma o kdr kişiyle konuşunca karştrıo insan:) bnde geçen ay kimyasal yaşadm ama ne bilm heray öyle olcak diye bişi yokki. Bnm kuzenin 1 hafta varken kan verdi 24 cıktı snra adet olmadı doğurdı bile :D

Bn yarn sabah erken gebelk testi yapcam vlla:KK70:
Bende erken yok normalden 5-6 tane var bu Sabah yaptım hiç bir şey yok ama adet gelene kadar da insan umitleniyor o kadar ay negatif i görmeme rağmen Allah dan ümit kesilmez:dua: sende yapınca bize de haber ver hayırlısıysa hakkında vardır insallin:KK200::anneadayı:

Ay cnm kusura bakma o kdr kişiyle konuşunca karştrıo insan:) bnde geçen ay kimyasal yaşadm ama ne bilm heray öyle olcak diye bişi yokki. Bnm kuzenin 1 hafta varken kan verdi 24 cıktı snra adet olmadı doğurdı bile :KK70:
Bazılarında evet öyle çıkıyo ama geç döllenme falan olunca çıkmıyo hakkımızda en hayırlısı olsun sağlıklarıyla alalım inşallah canım kucağımıza :)

Anne olmaya hazırmıyım değilmiyim bilmiyorum ama kocaman bir karnım olsun onu okşayim istiyorum :KK15:
Ben anne olmayı epeeeyce çok istiyorum ama benimde en çok merak ettiğim karnımdaki hissi Rabbim tez vakitte tattırır inşallah :anneadayı:

Back
X