• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkiz mi acaba :)
Ya çok heyecanlanıyorum öyle düşününce ama bence değildir canım..
Sabırsızlıktan 5 temmuzdaki randevuyu 3 temmuza çektim :KK45:
Yumurtladıktan 7 gün sonra bata 9 gün kala sulu pembemsi damla damla az bi kanama oldu. Bu bir yerleşme kanaması olabilir mi ? Yoksa adet zamanımı yerleşme kanaması olur sadece ?
Yumurtladıktan sonra yumurta döllendiyse 5-6 gün içinde rahime inip yeerleşmeye başlıyor tam da o günlerde olmuş kanaman.. Muhtemelen yerleşme kanamasıdır başka sorunun yoksa.. İnşallah bakalım :)

hadi inşallah bakalım. sen bugün mü kan veriyosun?
bilmem bugun mu vereyim yarınımı bekkliyim :)
bn adet oclagm zaman ya bi önceki akşamdan lekelenme olarak yada o sabah uyadgmda olurdum :)
olmadım hala hiç gün içinde oldugumu hatrlamıyorum:)
akşama kdr bekliyim bakim olmazsam gider veririrm heralde :)

bn adet oclagm zaman ya bi önceki akşamdan lekelenme olarak yada o sabah uyadgmda olurdum :)
Hala yarın mı veriyim diyor ya saçını başını yolcam şimdi :))

Testte(idrar testi) pozitif sonuç yanıltmaz. Bekleyebilirsen bekle yarın daha yükselir değerin. Ama sabredemiyorum dersen de ver gitsin.

"Olmayacak ben de inandım" dedi.. Hay çok şükür :skandal::KK56:
Ben artık yarın sabah öğrenirim toopikten sonucunu akşam gelemiyorum :)
niye kız gelmiyon akşamalrı sen :D akşam noldu kızlar anneme gittim. annemle bnm evimin arası 2-3 sokak. görümcemle ve kayınvalidemle aynı binadayım. neyse giderken camları açık bırakmıştm ev havalansın diye. bn annemdeyken yağmur başladı görümcemi aradım camları kapatrmısın diye. snra aklıma dank etti:KK53: bn çıkarken anneme göstermek için son testi yanıma almk için banyoya girdim testlerimde banyo dolabındaydı hepsi yanyana :D alırken kapağı açık bırakmışım :skandal::skandal: görümcemde bni aradı banyonun ve yatak odasının ışığını bilerekmi açık bıraktın kapatimmi die :D kapatmış sağolsun hepsini. aama adım kdr eminim bütün testleri görmüştür :D demiştir bizim gelin manyak :D onların hiç bişeyden haberi yok bu arada testten cocuk istedgimizden fln. :D eminim herkese duyurmuştur :D :D :D kötü oldu

niye kız gelmiyon akşamalrı sen :KK70: akşam noldu kızlar anneme gittim. annemle bnm evimin arası 2-3 sokak. görümcemle ve kayınvalidemle aynı binadayım. neyse giderken camları açık bırakmıştm ev havalansın diye. bn annemdeyken yağmur başladı görümcemi aradım camları kapatrmısın diye. snra aklıma dank etti:KK53: bn çıkarken anneme göstermek için son testi yanıma almk için banyoya girdim testlerimde banyo dolabındaydı hepsi yanyana :KK70: alırken kapağı açık bırakmışım :skandal::skandal: görümcemde bni aradı banyonun ve yatak odasının ışığını bilerekmi açık bıraktın kapatimmi die :KK70: kapatmış sağolsun hepsini. aama adım kdr eminim bütün testleri görmüştür :KK70: demiştir bizim gelin manyak :KK70: onların hiç bişeyden haberi yok bu arada testten cocuk istedgimizden fln. :KK70: eminim herkese duyurmuştur :KK70: :KK70: :KK70: kötü oldu
Eşim gibi bir psikopat varken mi heleeeeee :))))
..
:-):-):-)
O panikle unuttun tabi..
Kadın bence şoka girmiştir görünce..
Demiştir herhalde 1 senedir test yapıyor hepsini saklıyor :-)

Eşim gibi bir psikopat varken mi heleeeeee :))))
..
:-):-):-)
O panikle unuttun tabi..
Kadın bence şoka girmiştir görünce..
Demiştir herhalde 1 senedir test yapıyor hepsini saklıyor :-)
hahahahaa :D :D kadının 2 cocugu var toplam o kdr test yapmamıştr eminim :D
olsun kız psikopat kocişin işe gidince öğrenirsin bnm değerimi girip nete :D
böylelikle bn etrafımdaki hiç kimseye süpriz yapamamış olcam kızlar size yapim bari unutun herşeyi sonra söyliyim şaşırın :D

hahahahaa :KK70: :KK70: kadının 2 cocugu var toplam o kdr test yapmamıştr eminim :KK70:
olsun kız psikopat kocişin işe gidince öğrenirsin bnm değerimi girip nete :KK70:
böylelikle bn etrafımdaki hiç kimseye süpriz yapamamış olcam kızlar size yapim bari unutun herşeyi sonra söyliyim şaşırın :KK70:
:-) Ben çok şaşırıcam söz yarın sabah :KK45:

Back
X