Gebeliğe Hazırlık Bata 8 gün kala erken gebelik testi(kızlar lütfen yardımcı olur musunuz)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
39
26
88
35
Arkadaşlar merhaba. Beklemek ve sabırsızlanarak beklemek o kadar zormuş ki anlatamam. Burada bir çok kadının benzer durumları yaşadığını farzederek durumumu paylaşmak istedim. Geçen ay bir çok belirti olmasına rağmen regl olmuştum testim de negatif çıkmıştı ancak bu defa testleri biraz daha erken yapmak istedim ve silik çizgiler oluşmaya başladı. Gün geçtikçe çizgiler daha belirgin olmaya başladı. Acaba hamilelik ihtimali var mıdır. Kimyasal gebelik olabilir ya da oluştuktan sonra düşük olabilir o yüzden erken sevinme diyor cevremdwkiler. Öyle birsey var mı gerçekten. Bebek için sevinme konusunda erken mi davraniyorum acaba. Kan testi için bat bekliyorum bu yüzden. Olumlu cikarsa ve sonra düşük olursa üzülmüyum istiyorum

Eklentiler

• IMG-20230607-WA0004.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 486
Canım var gibi duruyor ben altı gün varken öğrenmiştim kanda verdim onda da cıktı sevindim ettim ama kimyasalı duyup korktum çok şükür bir seyde olmadı

Canım bas baya var yani ama şuan değer 30 birşey bence biraz bekle sonra kan ver insan yoruluyor kan vermekte

Ben daha silik çizgi ile öğrenmiştim bebişimi sizin çizginiz çok daha net...Her zaman tabii ihtimaller oluyor ama bence bu bebişinize sevinmeyecek olduğunuz anlamına gelmiyor bence negatif düşünceleri hayatınıza çekmeden yaşayın mutluluğunuzu...Bana ilk 3 ay kimseye deme ya düşük olursa falan demişlerdi yani moral bozmaya değmiyor kötüyü düşünüp stres yaptıkça yaşadığınız bu güzel süreç sizin için zorlaşıyor çünkü.Bir başlıkta beta hcg değeri arttıkça çizginin netleştiğini okumuştum ve kendimde denediğimde öyle olmuştu sizin de netleşmiş zaten . 2 gün ara ile kan verin bence en azından stresten uzaklaşırsınız. Sağlık ocakları bazen geç çıkartıyor ben heyecanlanıp kadın doğum kısmının acil servisinde kan vermiştim

Canım bas baya var yani ama şuan değer 30 birşey bence biraz bekle sonra kan ver insan yoruluyor kan vermekte
Bugün kan vermeye gittim ama o kadar yoğunluk vardı ki hastanede almadılar. Deprem bölgesi olduğu için hastane az malesef

Aynen bana da öyle söylüyor herkes. Güzel düşündükten sonra birşey olacagini düşünmüyorum ama yine de içten bir ses illa ki dürtüyo ya öyle değilse diye. Bata 4 gün kaldı benim de bakalım beklemeye devam ediyorum. Fırsat bulursam kan testi de vereceğim ilk fırsatta.

İdrarda böyle çıktıysa kan verin bence iki güne bir kan verin yükselişini takip edin rabbim hakkınızda hayirlsini versin

Benim de böyle çıktı ertesi gün kan verdim betaHcg 198 çıktı, 2 gün sonra tekrar verdim 556 olmuş. Erken öğrenince de insan panik oluyor. Öğrensen bitürlü öğrenmesen bitürlü.. Sen sevin mutlu ol, kötü şeyleri kov aklından inşallah bebeğin seninle olacak

İnşallah çok teşekkür ederim

Kızlar çok teşekkür ederim. İki kez kan testi yaptım biri 167 çıktı 4 gün sonra yeniden yaptım 1700 çıktı. Doktor artıs iyi dedi. Çok şükür Ancak kese daha görünmedi henüz erkenmis. Sizce kaç gün daha geçmeli ultrason görüntüsü için. Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum bende bulantı koku hassasiyeti oluşmadı pek belirti de yok göğüs hassasiyeti dışında. Bu da normal mi acaba

Belirtilerin nelerdi acaba benimde 3 gün kaldı bata inşallah sagkikla kucağına alırsın bebisi lütfen dua ettt

Belirtilerin nelerdi acaba benimde 3 gün kaldı bata inşallah sagkikla kucağına alırsın bebisi lütfen dua ettt
İnşallah çok teşekkür ederim. Sen de güzel haberler alırsın inşallah Bat öncesi gaz şikayeti yaşadım ve aslında hala yaşıyorum. Onun dışında böyle tatlı bir batma ve ara ara kasılmalar hissettim. Arada böyle özel bolgede iltihap olmuş da kasılıyor gibi oldu aynı regl öncesi sizlamalara benziyordu. Göğüslerde de büyüme ve hassasiyet olustu. Duygu degisimleri yaşadım . Normalde ağlayan biri değilim. Böyle ufak kavuşma ayrılma sahnelerinde bile hemen ağlıyorum artık. Kocam beni şaşkınlıkla izliyor. Mide bulantısı da böyle var ile yok arasinda neredeyse hiç yaşamadım. Hala da yaşamıyorum çok şükür. Bat geceli 6 gün oldu benim

Benimde 3 gün kaldı bata normalde 10 gün önceden çok aşırı şiddetli adet ağrıları yaşardık bu sefer hafif geçti yok denecek kadar az ağrı alt karnimda agrilik hissediyorun ara ara göğüslerim her zamanki gibi sis ve damarlar var bacağıma ağrı vuruyor arada gaz bir haftadır var ama mide bulantısı vs yok inşallah vardır benimde bebişim ama sanmıyorum artık 3 yıl olacak.isteyen hak eden herkese nasip olsun diyelim bazen düşünüyorum bakmayan çocuğuna eziyet eden o kadar anne baba varki bazen diyorum onlara bile veriyorsun ben şahsen çok iyi bakacağını düşünüyorum maddi açıdan zorluk cekebilirim yerinde ama manevi açıdan aslaaa eksiklik yastmam onlara veriyorken bana niye vermiyorsun diyorum Allah in hayırlısı versin inşallah tez zamanda

Mide bulantısı bende de yok doktor çok normal olduğunu söyledi öyle düşünmeyin. Bir de en hayırlı zamanda gelmeyi bekliyordur belki bebek. Biz de depremzedeyiz mesela deprem sonrası aklıma gelen ilk şey iyi ki çocuğum yok oldu. Bebek acısı bebek sorumluluğu çok farklı. Bu yüzden en hayırlı zamanda olması en önemlisi. Çok istiyorsanız dua edin ben de sizin için dua edicem. Hayırlısı ile inşallah güzel haberler alırsınız inşallah belirtilere çok odaklanmayın herkeste çok farklı belirtiler var. Evrene güzel enerji gönderin eminim size karşılık verecektir. Her zaman güzel düşünün güzel şeyler hayal edin ,

Çok teşekkür ederim moral oldunuz sizinle konuşmak iyi geldi

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniş 4000 civarı kese gözükür. Bulantı koku hassasiyeti için daha erken hatta bende sadece 9.haftada oldu herkeste aynı olmuyor belirti stres yapmayın

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniş 4000 civarı kese gözükür. Bulantı koku hassasiyeti için daha erken hatta bende sadece 9.haftada oldu herkeste aynı olmuyor belirti stres yapmayın
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…