Bat'a 9 gün kala gelmeye başlayan çok koyu kahverengi leke??????

Gamzecannn

Canım kocamm....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
864
1.387
28
30
Kızlar meraba dün 9 gün vardı bata ve çok koyu leke geldi ve devam ediyor bugün 8 gün kaldı ama kasıklarım çok fena ağrıyor göğsümdede ağrı var bel ağrısıda var ve gribim yerleşme olabilir mi???

Bide dün değil evvelsi gün yani leke gelmeden bi gün önce KV yüzüne eşimle çok kötü kavga ettik saatlerce ağladım kustum moralim darmaduman oldu Allah ıslah etsin onu ondan da erken adet olabilir miyim diyede düşünüyorum sizce???

3 günü geçerse adet dimi canım tamam bu ikinci gün zaten inşallah geçmez inşallah ilk defa böyle olunca çok kafam karıştı
Benimde geçen ay 9 gün kala gelmişti kahverengiler adete kadar devam etti. Doktor strese bağlıdır olur bazen demişti. Bu ay da yine bat 9 gün vardı geldi ama 3 gün sonra kesildi yerleşmeymiş. Ben adet olucam sanmıştım. Rengi sarıya döndü.

Benimde geçen ay 9 gün kala gelmişti kahverengiler adete kadar devam etti. Doktor strese bağlıdır olur bazen demişti. Bu ay da yine bat 9 gün vardı geldi ama 3 gün sonra kesildi yerleşmeymiş. Ben adet olucam sanmıştım. Rengi sarıya döndü.

AYY kız ben hatırlıom senin durumu sanki merk ediyordum hep hamişsin diye içime doğmuştu zaten inşallah benimkide öyledir de rengi sarıya dönünce naptın adetimi bekledin?

AYY kız ben hatırlıom senin durumu sanki merk ediyordum hep hamişsin diye içime doğmuştu zaten inşallah benimkide öyledir de rengi sarıya dönünce naptın adetimi bekledin?
yok canım beklemedim şüphelendim tabi hemen bata 3-4 gün varken evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim:nazar::oops:

yok canım beklemedim şüphelendim tabi hemen bata 3-4 gün varken evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim:nazar::oops:

Ayyy ne kadar güzel bişey çok güzel bi duygudur kesin :anneadayı::KK51: inşallah yarına hiç gelmez bu leke yarın 3. Gün olacak çünkü olmZ inşallah bende senin gibi ikinci çizgiyi görürüm inşallah :dua:

Ayyy ne kadar güzel bişey çok güzel bi duygudur kesin :anneadayı::KK51: inşallah yarına hiç gelmez bu leke yarın 3. Gün olacak çünkü olmZ inşallah bende senin gibi ikinci çizgiyi görürüm inşallah :dua:
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize :dua:

İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize :dua:

Amin prenses hatta melek anne sin sonuçta artık duaların kabul olur inşallah benim de yüzüm güler burda yalnız kalmam evladım olunca desteğim olur inşallah çok saol duaların ve cevapların için Allah razı olsun hamiş melek :KK200:

Merhaba kızlar benmde bata 10 gun kala kahverngi lekelnmlerm oldu 3 4 gun surdu kesildi simdi affedrsnz sarıya donustu. Bel ve kask agrlrm da var ayn 22nde bat tarihi kan testi yaptrsm gebelk ckarmi :/

Merhaba kızlar benmde bata 10 gun kala kahverngi lekelnmlerm oldu 3 4 gun surdu kesildi simdi affedrsnz sarıya donustu. Bel ve kask agrlrm da var ayn 22nde bat tarihi kan testi yaptrsm gebelk ckarmi :/

Ben bilmiyorum da çıkabilir gibi sanki çünkü lekelenme kesildiyse yerleşme kanaması bitmiştir istersen birkaç gün daha bekle

Bitti de sarıya dondu normalde boyle akıntm olmuyorr beklicm sanrm cok zorr ama beklmekte

Kız burdaki hamiş melekte de öyle olmuş inşallah seninde bebiştendir 3. Gündür leke gelmiş sonra sarıya dönmüş bi ümit var bence sabret kesilmesi iyi bişey merak ettim bende bendede 8 gün kaldı bata leke geliyo 2 gündür bakalım ama ümidim yok :/

Benmde umudm yok iste bakalm ne olck beklyp gorcez canm :) Ama aslnda kanda cıkabliyoms dusukte olsa :) seytan durttyr gidip yarn test yaptr diye :)

Back
X