• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.424
Puanlar
398
Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım 🥰

❗❗❗❗UYARI ❗❗❗❗

REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.

📛📛📛LİSTEMİZ 📛📛📛

@BankacI26 ▶️ 9 Mayıs🤰
@wasssaap ▶️ 3 Mayıs🤰

@Asiprenses33312 ▶️ 1 haziran
@yeshll ▶️ 1 haziran

@ximix ▶️ 3
haziran
@Adesadra ▶️ 3 haziran

@Melekkanat ▶️ 5 haziran

@karaca3443 ▶️ 8 haziran
@cido09 ▶️ 8 haziran
@Yi serumu ▶️ 8 haziran

@Nane surubu ▶️ 9 haziran

@Ayca_06 ▶️ 10 haziran
@Sadecerenn ▶️ 10 haziran
@Mylv48 ▶️ 10 haziran
@Asyaa561 ▶️ 10 haziran

@ELIF7007 ▶️ 11 haziran

@MoonfacedMom ▶️ 15 haziran

@BESD ▶️ 4 Mayıs

@Kelebek-bek ▶️ 5 Mayıs

@CherryQueen ▶️ 6 Mayıs

@Hulahula ▶️ 8 Mayıs

@akrepprof ▶️ 9 Mayıs

@aynurrrr ▶️ 10 mayıs

@bebikoms ▶️ 11 mayıs

@Brs1691 ▶️ 12 Mayıs
@Tubiss321 ▶️ 12 Mayıs

@Ckale ▶️ 13 mayıs
@teacherirem ▶️ 13 mayıs

@Kivircikkhatun ▶️15 Mayıs

@Kubra_ekinci ▶️ 16 Mayıs

@Mof ▶️ 17 Mayıs
@papatyam95 ▶️ 17 Mayıs

@Genckading ▶️ 18 Mayıs

@dorothy87 ▶️20 mayıs

@kizkizakiz ▶️ 21 Mayıs
@bcehrm ▶️ 21 Mayıs

@YaseminnO ▶️ 23 Mayıs

@pembemavianne ▶️ 24 mayıs

@Nurimran ▶️ 25 Mayıs
@Yldzyldzay ▶️ 25 Mayıs

@Gunes97 ▶️ 27 Mayıs

@gokkusaginadusenbukalemun ▶️ 30 Mayıs

@nur-80 ▶️31 mayıs

Son düzenleme:
Ben çok belirti aradım kendimde aylardır hepsi boş çıktı testte yapmıyorum hiç öylece bekliyorum 🤣 ama sizin heyecanınıza ortak olurum test paylaşırsanız
Ah be canm benimde 2 seneyi geçti heyecan meyecan kalmadı sizin heyecanlarınıza ortak olmak için açtım 🤣

Femara kullandım bu ay aslında adetin 21. Günü progestoron testimde çok iyi çıktı ama normal adet belirtilerim var hamileliğe dair tek bir iz bile yok 😂😂 sizin var mı belirtiniz
Kahverengi akıntım ve kasık ağrım çok fazla 🤦

Ah be canm benimde 2 seneyi geçti heyecan meyecan kalmadı sizin heyecanlarınıza ortak olmak için açtım 🤣
Ben bu ay bayağı saldım. Ne ovulasyon testi ne gebelik testi aldım. Pazartesi ye randevumu aldım. Eğer mens olursam tedavi için gideceğim, olmazsam beta hcg için 😂

Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım 🥰

@ximix4 Mayıs
@Mylv486 Mayıs
@MoonfacedMom6 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun1-2mayıs
Canımm hayırlı olsun inşallah bize uğur getirir benide eklermisin 6 mayıs test tarihim 🤩

Benimkide 2 seneyi geçti canım baktık normal yollardan biz bu işi beceremiyoruz tedavi gördük en son bakalım hayırlısı🙈

Birlikten kuvvet doğar dualarda buluşalım inşallah 👍🏽🤲🏽🥰
Aynen Aminn canım bu ay zaten o dualar zikirler sayesinde böyle bi değişik huzur var içimde Allah buna vesile olan arkadaşlarımızdan razı olsun 💐💐

Back
X