Gebeliğe Hazırlık Bata bir gün kala testim negatifti ama bat şu an 2 gün gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
Kızlar merhaba, bat günümden bir gün önce erken gebelik testi yapıp negatifi gördüm. Bugün gecikmenin ikinci günündeyim. Bu durumu yaşayıp pozitif görenler var mı?

Kızlar merhaba, bat günümden bir gün önce erken gebelik testi yapıp negatifi gördüm. Bugün gecikmenin ikinci günündeyim. Bu durumu yaşayıp pozitif görenler var mı?
Once kanda gözüküyor bazen erken gebelik testi de dahi olsa belli olmayabilir. Bence gecikmeden var madem , direk kan testi yaptırın.

Geç döllenme olmuş olabilir testi tekrarlayın

Bence hayır çünkü kanda kesin belli olur varsa ve gecikmede oldu diyorsunuz geç dollenme olabilir diye düşündüm
Ben de geç döllenme de adet gecikmesinden bir hafta sonra sonuçlandığını duymuştum yarın bi test yaptırayım o halde ama negatif çıkmasından da çok yoruldum çok korkuyorum

Ha bir de afedersiniz bu sabah eşimle birliktelikten sonra peçete de kahverengi lekelenme gördüm
Acaba adet mi sökülecek yada yerleşme kanamasıda görmüş olabilrsiniz varsa yapın bi test yada yarın yaparsınız adet geçmiş artık istediğin zaman yapabilirsin belki yumurtlaman normalinden bikaç gün sonra olmuştur

Kahverengi leke pembeye döndü su gibi damla damla şeklinde akşama adet mi yerleşme mi akşama belli olacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…