Bata bir gün kala...

Papatyaa90

Kimyasallar kraliçesinin Gerçek miniği geliyor 👸🏻
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
1.825
3.153
48
Bata bir gün var ama hiç bir belirti yaşamıyorum ne adet olacakmış hissi ne de başka bişey normalde bir hafta önceden başlardı ama şu an hiç bir şey yok sadece göğüslerim hassaslaştı bir hafta önce ve oda çok az ve geçti acaba bu ay var mıdır bebiş hiç böyle olmamıştı heveslenmekte istemiyorum 2 kimyasalın üzerine ama benim gibi olan var mıdır ?

Erken test yapip ogrenebilirsin belirtilere hic aldanma bence ben ne belirtiler yasadim fos cikti ya gununu bekle yada erken gebelim testi yapabilirsin 1 gun kalmis zaten

T
Erken test yapip ogrenebilirsin belirtilere hic aldanma bence ben ne belirtiler yasadim fos cikti ya gununu bekle yada erken gebelim testi yapabilirsin 1 gun kalmis zaten
Test yapmak istemiyorum artık böyle belirtisiz belirti yaşayan var mı bilmek istemiştim

Anladim insallah hamissindir canim

T
Test yapmak istemiyorum artık böyle belirtisiz belirti yaşayan var mı bilmek istemiştim
Benim de normalde 10 gün öncesinde göğüs hassasiyetim olur. Hamileliğimde göğüs hassasiyetim hafif bi şekilde başlayıp 2-3 gün devam edip bitmişti. Adet belirtimi yaşamamıştım yani.
Gönlünüze göre olur umarım.

Bende de o şekilde oldu ilk defa farklı bişey yaşadım ben hep belirti beklerken belirtisiz hamile mi kalıcam acaba bugün bat ilk günü ama olmadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…