Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağ sağlam kavuşmayı nasip etsin inşallahBen erken yapıp kendimi boş yere strese sokmak istememiştim gecikmenin birinci gününde yaptım silik çizgi çıkmıştı. Gecikmenin ikinci gününde kopkoyu çizgi çıkmıştı
Rabbim kavuştursunben de 3 gun once silik cizgiyle ogrendim her gun tekrarladim regl gunumde tam koyuydu artik
Birinde 2, birinde 3 gün gecikme ile öğrendim. Adet gecikmesinden sonra yapmak daha iyi oluyor. Ama yumurtlama erken oldu ise daha erken de öğrenilebilinir.Canlar bata kaç gün kala hamileliğinizi öğrendiniz nezaman test yapmak doğru sonuç verir sizce ? Adetime 7 gün var şuanda![]()
Yumurtlamanın üzerinden daha 7 gün geçtiBirinde 2, birinde 3 gün gecikme ile öğrendim. Adet gecikmesinden sonra yapmak daha iyi oluyor. Ama yumurtlama erken oldu ise daha erken de öğrenilebilinir.
Ben doğurdumRabbim sağ sağlam kavuşmayı nasip etsin inşallah![]()
MaşallahBen doğurdumsekiz buçuk aylık şimdi. Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin
Çatlamadan 14 gün sonra idrarda çıkar.Yumurtlamanın üzerinden daha 7 gün geçti
Benim için kan da nezaman çıkarÇatlamadan 14 gün sonra idrarda çıkar.
Kanda da 12 günde çıkabilir. Ama yine tam çatlama zamanı bilinmiyor ise tam 14 gün sonra test yapılsa daha iyi.Benim için kan da nezaman çıkar
11 yumurtlama 13 de çatlamada oldu grip oldum ilaç kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye o yüzden sormak istedim , adetimede 8 gün var dahaKanda da 12 günde çıkabilir. Ama yine tam çatlama zamanı bilinmiyor ise tam 14 gün sonra test yapılsa daha iyi.
4 gün öncesine kadar negatifmiydi ? Yani silik çizgiyle öğrenmişsiniz ya ondan önce test yaptınız mı ilk negatif görüp sonradan mı pozitif gördünüz acaba ? Benimde bata 2 gün var ve negatif cıktı silik dahi çizgi yok acaba hala sandim varmıdır kiben de 3 gun once silik cizgiyle ogrendim her gun tekrarladim regl gunumde tam koyuydu artik
hayir oncesinde yapmamistim4 gün öncesine kadar negatifmiydi ? Yani silik çizgiyle öğrenmişsiniz ya ondan önce test yaptınız mı ilk negatif görüp sonradan mı pozitif gördünüz acaba ? Benimde bata 2 gün var ve negatif cıktı silik dahi çizgi yok acaba hala sandim varmıdır ki