Adetim gectigi gün yapcm :) erken yapmcm bos yere :)Test yapmaya ne zmn baslicaksinzz
Normalde gelirmiydiBenim akıntm cok gelyr ya anlamadm yani cnm anlcn
Bnde onu dusunuyom sabredebilrmiyim o zmna dieeAdetim gectigi gün yapcm :) erken yapmcm bos yere :)
Düşük yapali 11 ay oldu canım hamile kalamadimkacinci denemeniz kizlar
İnsallh olmazsın kuzum yaKizlar bu gun erken gebelik testi yaptim. Negatif. Ama aksam adet olacakmışım gibi karnim agridi ve camarisima leke birakacak kadar kahverengi kan geldi. Yarin adet gunum. Ya adet olucam ya da yerlesme kanamasi
bende gecen ay dusuk yaptim doktora gittin miDüşük yapali 11 ay oldu canım hamile kalamadim
Benim ilk denemem. Bu ay ilk defa korunmadik. Yasmin kullandim tam 3 yil. Adet sancisi duzensizlik ve asiri kanama sebebiyle tedavi amacli baslamistim. Evlendikten sonra bir yil daha devam ettim.kacinci denemeniz kizlar
Hayirlisi olsun en yakin zamanda olur insaAllahBenim ilk denemem. Bu ay ilk defa korunmadik. Yasmin kullandim tam 3 yil. Adet sancisi duzensizlik ve asiri kanama sebebiyle tedavi amacli baslamistim. Evlendikten sonra bir yil daha devam ettim.
Ins canim cok istiyorum. Ilk once saglikli ve iyi bir insan olsun. Sonra da kız ☺ esim de ben de kiz cocuk hastasiyiz. Yolda sokakta gorunce bile sevmeden edemiyoruz. Uzaktan bile olsa ☺İnsallh olmazsın kuzum ya
Amin canim. Rabbim isteyen herkese en kisa zmanda versinHayirlisi olsun en yakin zamanda olur insaAllah
bende kiz isterim aslinda en basta tabi saglikli ve hayirli bir evlat rabbim insaAllah en yakin zamanda yuzumuze guler.Ins canim cok istiyorum. Ilk once saglikli ve iyi bir insan olsun. Sonra da kız ☺ esim de ben de kiz cocuk hastasiyiz. Yolda sokakta gorunce bile sevmeden edemiyoruz. Uzaktan bile olsa ☺
Gittim canım bi sorun yok allaha şükür 6 ay olmazsa rahim filmine girecmbende gecen ay dusuk yaptim doktora gittin mi
Hoşgeldin canımm ekledim hmn :))Beni neden eklemedin bakem4 mart
Hoşbuldum kuzum sağol :)Hoşgeldin canımm ekledim hmn :))
bende gitmistim gecen sene dusuk yaptim uzerine 11 ay hamile kalamayinca gidip hemen rahim flim cekildim tuplerimde hafif yapisiklik varmis acildi.3 ay sonda hamile kaldim ama gene dusuk yaptim kalamazsan git baktir rahim.flim sonrasi hamile kalma orani artiyorGittim canım bi sorun yok allaha şükür 6 ay olmazsa rahim filmine girecm
Doğru canm vajinal ultrasonla o yapisiklik faln olsa gozukmezmibende gitmistim gecen sene dusuk yaptim uzerine 11 ay hamile kalamayinca gidip hemen rahim flim cekildim tuplerimde hafif yapisiklik varmis acildi.3 ay sonda hamile kaldim ama gene dusuk yaptim kalamazsan git baktir rahim.flim sonrasi hamile kalma orani artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?