Üzülme balımm ya hepimiz aynıyız bi umutla bekliyoruz rabbim hayrlisiyla tez zmndaa bizede wereckSlm kızlar hepiniz beklediklerinize kavuşmanız dileğiyle. Benim yine hüsran tabiki. Bu ay farklı bi umut vardı nasip degilmiş. Birazda Esra ile burda bekleyelim. Kısmetli olur inşallah.Esr02 cnm listenin sonuna bi 31 mart alabilir miyim
OoOo çoktan ekledim cnm :)Hoşbulduk canım listeye eklersin inş hepimiz güzel haberler alırızEsr02
Yerleşmedir belki kuzu test yapmis miydin sen ne ciktiBugun acik pembe bir akintim oldu sanirim okadar heyecan ve test bosa gitti ....
Benim testler 4 5 gundur hep silik cizgi canimYerleşmedir belki kuzu test yapmis miydin sen ne cikti
CnmBenim testler 4 5 gundur hep silik cizgi canim
Hep silikse hamilesin hayırlısıyla ne güzel isteBenim testler 4 5 gundur hep silik cizgi canim
Kan testi wer kuzumBenim testler 4 5 gundur hep silik cizgi canim
Ne yaptin ins gelmemistir benim daha gelen giden yok ama bir belirti de yokbenim lekelenmem kesildi canım
Seninle aynı gündük bnm belirtilerim vardı ama tesetler hep negatif bugün olacam gibi zaten .sen hiç test yaptin miKizlar benimde bat bugundu henuz gelen giden yok bir belirti de yok ne hamilelik ne adet belirtisi
Ben 3 gun once test yapmistim negatifti benim adet dongum cok kisada 21.gun tekrar adet oluyorum ins gec dollenme olmusturda o yuzden negatiftir bugun olmadim daha hic bir belirtide yok olacagima dair bakalim hayirlisiSeninle aynı gündük bnm belirtilerim vardı ama tesetler hep negatif bugün olacam gibi zaten .sen hiç test yaptin mi
Ben de sabah olurum genelde olmadım ama dün bile test negatifti o yuzden gelir bnm kırmızılar aksamaSende mi olmadin daha normalde ben gece olurdum bide dun banyo yaptim gozeneklerim acilsin olacaksamda hemen olayim diye
Kahverengi akıntı var her an kan rengi alabilir gibi. Sanırım bu defa da hüsranNe yaptin ins gelmemistir benim daha gelen giden yok ama bir belirti de yok
Du bakalim canim hemen uzulme hic belli olmaz gelmedi demi dahaKahverengi akıntı var her an kan rengi alabilir gibi. Sanırım bu defa da hüsran
Bende olmadim daha sen ne yaptin ins gelmezBen de sabah olurum genelde olmadım ama dün bile test negatifti o yuzden gelir bnm kırmızılar aksama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?