- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Ya bak 2 gun once erken gebelik testiyle cikmadi. Kanli yaptim cooook silikti. Bugun de tuttum idrarimi iyice oyle yaptim. Benimki de cook silik canim flash patlattim. Hatta hala bakip duruyorum acaba o t cizgisindeki siyahlik mi diye. Rabbim nasip etmisse saglikla kucagimiza aliriz insAllah..Bn bugun test yaptim hafif cizgi cikti kuzum ama belli degildi fazla
Sabah tekrarla istersen. Olmasa hiiic birsey cikmaz zaten.Bn bugun test yaptim hafif cizgi cikti kuzum ama belli degildi fazla
Seninki bariz belli kuzum bnm adetim 2 gun gecikti hala testte cikmamasi normalmikiYa bak 2 gun once erken gebelik testiyle cikmadi. Kanli yaptim cooook silikti. Bugun de tuttum idrarimi iyice oyle yaptim. Benimki de cook silik canim flash patlattim. Hatta hala bakip duruyorum acaba o t cizgisindeki siyahlik mi diye. Rabbim nasip etmisse saglikla kucagimiza aliriz insAllah..
Se
Seninki bariz belli kuzum bnm adetim 2 gun gecikti hala testte cikmamasi normalmiki
23 unde oldu sanki kuzumNe zaman yumurtladin canim akintidan felan biliyor musun? Gec dollenme olabilir.
Bende soleyemdm kiz senn gbi yarn yapiyimde esimden ilk once size solerm cnm buyuk ihtimal :)Vallaha yapmayacaktim kanima girdiler
Bi yandan iyi oldu bi yandan kotu. Kan testi yaptirmamak icin zor durucam. Esime de kese gormeden soylemek istemiyordum ama dayanamam galiba.
Bence sende sabah yap canim. Guzel haberler ver insAllah.
Net 23 deyse 14 gun oluyor cikmasi lazim. Soyle soyliyim yumurta catladiginda 24 saatte icerdeki spermle dolleniyor. O andan itibaren 12. Gunde idrarda hcg yukseliyor. İnsallah hamilesindir canim.23 unde oldu sanki kuzum
Valla 2 oglum var hep kk daki arkadaslara nasip oldu ilk soylemem. Burda daha farkli oluyor anliyoruz birbirimizi.Bende soleyemdm kiz senn gbi yarn yapiyimde esimden ilk once size solerm cnm buyuk ihtimal :)
Insallh kuzum ya sabh kanla mi idrarlami yapsamkiNet 23 deyse 14 gun oluyor cikmasi lazim. Soyle soyliyim yumurta catladiginda 24 saatte icerdeki spermle dolleniyor. O andan itibaren 12. Gunde idrarda hcg yukseliyor. İnsallah hamilesindir canim.
Merhaba canim insallh hamisdindirr
Aynn cnm zaten en iyi biz anlarz birbirmizi masallah iki oglun varms cnm :) benim daha ilk bakalm :)Valla 2 oglum var hep kk daki arkadaslara nasip oldu ilk soylemem. Burda daha farkli oluyor anliyoruz birbirimizi.
Yas kac senin ?Aynn cnm zaten en iyi biz anlarz birbirmizi masallah iki oglun varms cnm :) benim daha ilk bakalm :)
20 yasndym cnm ben sen?Yas kac senin ?
Benim de iki oğlum var canımAynn cnm zaten en iyi biz anlarz birbirmizi masallah iki oglun varms cnm :) benim daha ilk bakalm :)
Masalalh hepinize cnm ya :)Benim de iki oğlum var canım
Maasallah canım çok gencmissin.buralarin yaslilarindan sayılırım heralde ben20 yasndym cnm ben sen?
Bnde 20 yim kuzu :)20 yasndym cnm ben sen?
Canım sana da maasallahBnde 20 yim kuzu :)
Vayy arkadsm yasta aynı ben daha ne diyim :)Bnde 20 yim kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?