Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Bn bugun test yaptim hafif cizgi cikti kuzum ama belli degildi fazla
Ya bak 2 gun once erken gebelik testiyle cikmadi. Kanli yaptim cooook silikti. Bugun de tuttum idrarimi iyice oyle yaptim. Benimki de cook silik canim flash patlattim. Hatta hala bakip duruyorum acaba o t cizgisindeki siyahlik mi diye. Rabbim nasip etmisse saglikla kucagimiza aliriz insAllah..

Se
Seninki bariz belli kuzum bnm adetim 2 gun gecikti hala testte cikmamasi normalmiki

Vallaha yapmayacaktim kanima girdiler

Bi yandan iyi oldu bi yandan kotu. Kan testi yaptirmamak icin zor durucam. Esime de kese gormeden soylemek istemiyordum ama dayanamam galiba.
Bence sende sabah yap canim. Guzel haberler ver insAllah.
Bende soleyemdm kiz senn gbi yarn yapiyimde esimden ilk once size solerm cnm buyuk ihtimal :)

23 unde oldu sanki kuzum
Net 23 deyse 14 gun oluyor cikmasi lazim. Soyle soyliyim yumurta catladiginda 24 saatte icerdeki spermle dolleniyor. O andan itibaren 12. Gunde idrarda hcg yukseliyor. İnsallah hamilesindir canim.

Net 23 deyse 14 gun oluyor cikmasi lazim. Soyle soyliyim yumurta catladiginda 24 saatte icerdeki spermle dolleniyor. O andan itibaren 12. Gunde idrarda hcg yukseliyor. İnsallah hamilesindir canim.
Insallh kuzum ya sabh kanla mi idrarlami yapsamki

Kizlar ya pazar gunu batim , bugun erken gebelik testi yaptim ama hicbisey cikmadi gecen ya umudum kalmadi artik

Valla 2 oglum var hep kk daki arkadaslara nasip oldu ilk soylemem. Burda daha farkli oluyor anliyoruz birbirimizi.
Aynn cnm zaten en iyi biz anlarz birbirmizi masallah iki oglun varms cnm :) benim daha ilk bakalm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…