Bat'a son bir hafta

bozuk olabilir tatlım dediğin gibi, ama ben ovulasyon testi aldığım ay nerde hata yaptım biliyo musun, hadi testin pozitif çıkmasını bekleyelim o güne kadar yapmayalım dedik sperm kalitesi düşmesin diye , o da denk gelmedi işte =) vardır tabi onda da bir hayır, Allah ne zaman kısmet ettiyse, ama demem şu ki en garantisi adet bitince başlayıp gün aşırı yapmak, insan psikolojik olarak ta rahat ediyor, ben geçen aylarda hep ay kaçtı mı acaba yumurtlama, ay şöylemi olsaydı ay bu gün mü olsaydı deyip durdum, bu ay rahatım bakalım görcez canım sonucu =)
:) evet cnm bende gün aşırı yaptm ama bi gün 2 gün ilişki olmamıştı yani oldumu olmadımi gene takıyodum ben:) bende adetim bitsin bidaha ki ay hep adet olcakmis gbi beklicem cnku belirti arayip umitlenince çok üzülüyorum bu ay ilk defa pembe akinti geldi sadce iki gün bende yerlsme kanamasi dır sandım bide kasık ağrım vardı oda amlyt olmuştm üşütmedendir herlde yani sonunda hüsran yaşadım

:-( benmde var cnm dün gece uyuyamam akşamda vardı ama buna şükür diyorm cnku bende kisten vardı hergün hastanelerdeydm amlyttan sonra azaldı agrm ama tam geçmedi nedn bilmiyorum
Buralarda okudumm adet agrisi cekipte hamile olan cok vaar.. Allahiim diyorum bi umutt belkiii:KK42:

Kizlar bende yarin saglik ocagina gidip kan vercem persenbe alicam sonucu bklm varsa cikar zaten..

Hepinize cok tesekkur ederim insallah rabbim sizede bu duygularu yasatir

Back
X