Bata yakın ovulasyon koyulaşmıyor. Sizce hamilelik yok mudur ?

DefneLiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
42
18
38
31
Merhaba bayanlar, 3 ay önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim erken su gelmesinden :( doktor kontrolünde doktorum bu ay düşünebilirsiniz dedi ve ovulasyon testi yaptım ayın 20 sinde pil oldu değerlendirdik ardında ki 3 günü. Ve ben bugün bir umut ovulasyon testi yaptım kocaman tek çizgi :( diğer hamileliğim de gebelik testiyle yapmıştım ikisi de çift cıkmıstı. Daha bata 7 gün var ama olsa ovulasyon az da olsa çizgi çıkardı dimi :((

Merhaba bayanlar, 3 ay önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim erken su gelmesinden :KK43: doktor kontrolünde doktorum bu ay düşünebilirsiniz dedi ve ovulasyon testi yaptım ayın 20 sinde pil oldu değerlendirdik ardında ki 3 günü. Ve ben bugün bir umut ovulasyon testi yaptım kocaman tek çizgi :KK43: diğer hamileliğim de gebelik testiyle yapmıştım ikisi de çift cıkmıstı. Daha bata 7 gün var ama olsa ovulasyon az da olsa çizgi çıkardı dimi :KK43:(
Canım bazen ilk hamilelikte ki belirtiler İkincisinde olmayabilir ve ilk hamileliğin deki gibi idrarda hemen belli olmayabilir vücudun kendini şuan belki toplama aşamasında olabilir kalbini temiz tut inşallah vardır rabbim gönlünce versin inşallah 🤲

Back