BAT'ı 1 gün geçenler gelin beraber bekleyelim :)

Biraslanannesi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
115
65
13
37
Çok heyecanlıyım bi o kadar da stresli. Her saat acaba kanamam mi geldi diye düşünmekten cildirmadan test mi yapsam yoksa 1 2 gün daha bekletsem mi ??? Kafamda deli sorular ?!?!? Siz de durumlar nasıl

Çok heyecanlıyım bi o kadar da stresli. Her saat acaba kanamam mi geldi diye düşünmekten cildirmadan test mi yapsam yoksa 1 2 gün daha bekletsem mi ??? Kafamda deli sorular ?!?!? Siz de durumlar nasıl

ayni durum bendede var benimde 1 gun gecti amannn gelme diye dua edip yiyom kendimi

Ayy bende ayni durumdayim kizlar normalde goguslerim 3 4 gün önce agrimaya baslardi adet olmadan ama şimdi göguslerde tik yok belim kalcam agriyor midem de hafif bulanti var surekli gelen giden de yok parol icmistim acaba o mu geciktirdi diyorum

bende bata yaklasik 1bucuk hafta once kasik agrisi sol tarafta vasladi bazen saga vuruyo kasiklarda batma var ayrica goguslerim hassas ve su son 4 gundur inanilmaz kabizzlik var normalde adet gunu ben ishal olurum.bata iki gun kala idrar test negatifti ama simdi ne zaman yapsam bilmiyom

:anneadayı:Kizlarrr testin sonucu pozitif :KK200:silik ama. O da daha erken olduğu için sanırım.:nazar: Darısı isteyen herkese olsun :dua:hamileligimiZ sağlıkla sonuçlanan inşallah:halay::KK200::anneadayı: dualarımı kabul eden Rabbime sonsuz hamd :dua::KK9:

:anneadayı:Kizlarrr testin sonucu pozitif :KK200:silik ama. O da daha erken olduğu için sanırım.:nazar: Darısı isteyen herkese olsun :dua:hamileligimiZ sağlıkla sonuçlanan inşallah:halay::KK200::anneadayı: dualarımı kabul eden Rabbime sonsuz hamd :dua::KK9:

Back
X