• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Buyrun bata 1 kala test parçalamaya 🤣🤣🤣🤣🤣
Kafaları yedim artık hakkim hakkim bekle bekle 😬😬

Eklentiler

• 28FD09AA-EFE1-44EA-875B-7846600BB384.webp
    28FD09AA-EFE1-44EA-875B-7846600BB384.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 64
  • D1B94B03-052B-4A71-801E-9BA0739D738F.webp
    D1B94B03-052B-4A71-801E-9BA0739D738F.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 64
Ben de daha önce hiç bi testimde görmediğim çook ince bi çizgi gördüm ama 🤭 testin kendi içindeki boya çizgisi galiba o😬 @yase09 S shtc umutlanmak istemiyorum kızlar yaa dün gece regl olcak gibi başladı kasılmalar bugün tık yok ama en son böyle olduğunda regl olmuştum 🤦‍♀️ bu ay da olmıcak sanki öyle geliyo bana ☹️

Ben de daha önce hiç bi testimde görmediğim çook ince bi çizgi gördüm ama 🤭 testin kendi içindeki boya çizgisi galiba o😬 @yase09 S shtc umutlanmak istemiyorum kızlar yaa dün gece regl olcak gibi başladı kasılmalar bugün tık yok ama en son böyle olduğunda regl olmuştum 🤦‍♀️ bu ay da olmıcak sanki öyle geliyo bana ☹️
Kırmızılar gelene kadar umut vardır cnm 🥰 şu testlerin silik çizgileri bile o kadar umut veriyorki inş koyulaşmalar olur gün geçtikçe bu aya kadar yaptıgım testin haddi hesabı yok Allah hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inş cnm 🤲🏻

Kırmızılar gelene kadar umut vardır cnm 🥰 şu testlerin silik çizgileri bile o kadar umut veriyorki inş koyulaşmalar olur gün geçtikçe bu aya kadar yaptıgım testin haddi hesabı yok Allah hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inş cnm 🤲🏻
Amin tatlım aminn inşallah 🙏🏻 ama bata 1 kaldığı için umut yok bende, baksana maşallah 🧿 senin 5 kala belliydi çizgi bugün de daha iyi görünüyor inşallah koyulaşır sağlıkla ilerler 🥰

Ben de dün test yaptım boya çizgisi bile yoktu 😂 tabi ben erken yaptım dayanamayıp ama sizin hem adetinize 1 gün var hem de ince bi çizgi var yani Ümit var demek olmasa da birdahaki ay artık üzülmek yok 💕

Günaydın kızlar
Buyrun bata 1 kala test parçalamaya 🤣🤣🤣🤣🤣
Kafaları yedim artık hakkim hakkim bekle bekle 😬😬
Ay vallahi bekle bekle benim bata son 1 ama hamile değilim dün akşam üstü kaset test yaptım yani beni umutlandıracak kuruma çizgisi bile çıkmadı. Hala kasıklarım ağrıyor ama tık yok üşüttüm bende herhalde. Yemedik yemedik kafaları bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur hayırlısıyla dur bakalım belki gelmez regl. İçimdeki umut çok yüzsüz benim hiç susmuyor. 😂😂😂

Kızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettim 😂 Ama uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim 🥲
Sen yarın sabah bir daha dene bakalım inşallah vardır 💕

Back
X