• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydin adet gecikmenin 2. Günündeyim hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptim silik cizgi bile cikmadi galiba stres yaptim yine gecikicek adetim
Kuzu ben regl oldum. Ovulasyon testinde pik olduğu günden 16 gün sonra olmuş oldum. Her ay gebelik dışında bir şey öğreniyorum 😁

Merhaba kizlar bugün doktora gittim letu verdi 5 gün kullancam 3 doz şeklinde .letu kullanan varmı aranızda siz neler yaptiniz

Kızlar merhaba adetime 3 gün kaldı çatlama üzerinden de 10. Gün bugün ve Ovülasyon testi yapayım dedim git gide koyulaşıyor sanki anlamadım ? Sizce bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ? Belirtiler arasında adet olacakmış gibi bir ağrı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hafif bir arada vuran mide bulantısı yani bu ay üzerine pek düşmediğim için aklımda psikolojik olarak düşündüğüm hiç olmadı bat yaklaşınca anladım Eki Görüntüle 2904893
Ben bu şekilde öğrendim. Adete 1 gün kala yaptım o ay yumurtlama günüm de farklıydı adet günümde normal test yaptım o da çift çizgiydi sonra kan testi yaptım 700 küsür beta çıktı şimdi 6. Haftamdayıö :) senin içinde 2 ihtimal var ya aynı ay içinde 2. Yumurtlama ya da hamilesin :)

bilmiyorum bende biontech olmuştum geçen hafta.. ama kardeşimde oldu onda sorun yok
Çok enteresan ilk defa bu kadar erken oldum aslında 21 günden kısa değil yine de düzenli sayılmış oluyor. Bende on gün önce olmuştum. Neyse artık kısmet değilmiş yine diyelim

Bende göğüsler de şişlik var. Kusma yok akıntı yok 2 gündür mide bulantısı zaman zaman oluyor. Çok çok sevdiğim em sevdiğim yumurtayı 2 gündür yiyemedim. Bende 6 haftaya kalp atışı duyarım diye aldım inşallah duyarız. Ama beta değeri artmış mı diye hafta ortası kan tahlili kesin vercem
Naptın canım kan sonucu nedir

Back
X