• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takılıyor valla geçen sene bir hamilelik geçirdim o da iğneyle olmuştu belirtilerim vardı kanama olmasına rağmen test yapmıştım çıkmıştı üstünden 1 sene geçti o kadar iğneye rağmen her ay aynı hüsran
1 yıl geçtiyse bence doktor kontrolünde denemek şart gibi. Yani bir sebebi olmalı yoksa da tüp Bebek.

Kızlar ayın 2. De pik gördüm, kasık ağrım yumurtlamadan beri ara ara olduğu icin gecen gün test yaptım yumurtlama için düşük çıkmıştı bugün tekrar yapayim dedim biraz daha yükselmiş t nin rengi. Ama hala zayıf bir pembelikte.Acaba tekrar yumurtlama olabilir mi, takip etmeli miyim? Yoksa bu kadarı herkeste çıkabiliyor mu bilmediğim için sizlere de danışmak istedim.

Resim atamıyorum, buralarda yeniyim telefondan giriyorum o yuzden mi? Dosya ekle diyorum bir şey çıkmıyor maalesef.

Bende de öyle oldu yumurtlamadan sonra 2gun yaptım belli belirsiz idi. Dün Test yoktu elimde bakamadım. Bugün tekrar yaptım testim geldi. Koyulaşma var. Ben tekrarlicam bugün ve her gün yapicam bakalım. Bence sizde takip edin
Tamam inşaAllah bende takip edeceğim 😇

1 yıl geçtiyse bence doktor kontrolünde denemek şart gibi. Yani bir sebebi olmalı yoksa da tüp Bebek.
5 aydır iğne kullanıyorum canım ondan önce de ovilasyon testiyle takip ettim yumurtlama oluyor ama gebelik oluşmuyor bu adetten sonra rahim filmi istedi belki doğumdan sonra tüpler tıkanmış olabilir diye

5 aydır iğne kullanıyorum canım ondan önce de ovilasyon testiyle takip ettim yumurtlama oluyor ama gebelik oluşmuyor bu adetten sonra rahim filmi istedi belki doğumdan sonra tüpler tıkanmış olabilir diye
Himm. İns rahim filmine gerek kalmadan gebelik oluşur. İkinci çocuğu istiyorsunuz ozaman ne güzel 🥰

Merhaba cnm seninle aynıyız benimde 8 ağustos hem yumurtlama hem çatlama bende progestan kullanıyorum bakalım bu ay hamiş kalacak mıyız var mı senin bir belirtin
Saman nezlesi oldum canım bde progestan kullanınca akıntı flnda takıp edemıom :)

Eklentiler

• Screenshots_2021-08-14-15-59-42.webp
    Screenshots_2021-08-14-15-59-42.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 34
Öyle diyorlar da hamile olan birine denetmek lazım 😂 eğer öyleyse hamilelik testleri neden var🤷 bende yapıyorum hergundr yapacağım yumurtlama var mı göreceğim bir kez daha. Bugün daha koyu mesela
Yaptılar. Hep silik çizgi çıktıktan sonra yaptıklarında kopkoyu çıktı

Back
X