• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkenn daha kanda bile zor çıkar 😂😂
E bay dan test aldım, 5 li paket aldım sanmıştım 15 tane geldi, o yüzden bol bol yapıyorum 😂😂😂 bugün eczanenin önünden geçerken içeri giriim dedim baktım 6 days earlier yazıyo, içinde 2 tane vardı onu da aldım. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay kesinlikle böyle test falan işleriyle uğraşmicam. 3 4 aydır manyaga döndüm 😂😂

Aynen insan sabredemiyor test yapmak istiyor anlıyorum valla bende adete yakın yapıcam gebelik negatifse doğru doktora 😞😞
Bu ay biz diğer aylara göre farklı değerlendirdik o yüzden ümitliyim baya cnku ilk cocuguma ovülasyon olmadan balayında direk hamile kaldım ben ve balayı bilirsnz gunde 1 2 3 sureklı hergun oluodu :)

E bay dan test aldım, 5 li paket aldım sanmıştım 15 tane geldi, o yüzden bol bol yapıyorum 😂😂😂 bugün eczanenin önünden geçerken içeri giriim dedim baktım 6 days earlier yazıyo, içinde 2 tane vardı onu da aldım. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay kesinlikle böyle test falan işleriyle uğraşmicam. 3 4 aydır manyaga döndüm 😂😂
Hahahah maşallah bereketli bir ay 😂😂😂 Off bende de öyle bi ay deli gibi bakıyorum diğer ay aman ya 😂😂

Bu ay biz diğer aylara göre farklı değerlendirdik o yüzden ümitliyim baya cnku ilk cocuguma ovülasyon olmadan balayında direk hamile kaldım ben ve balayı bilirsnz gunde 1 2 3 sureklı hergun oluodu :)
Anladım canım 😂😂 ne güzel sende 1 tane var 😇 benim ilk olucak bakalım Allah kısmet ederse 😂🙏🏼
Bu da tutar inşallah senin formül bu belki de 😄😄

Anladım canım 😂😂 ne güzel sende 1 tane var 😇 benim ilk olucak bakalım Allah kısmet ederse 😂🙏🏼
Bu da tutar inşallah senin formül bu belki de 😄😄
Biz 5aydır hergun denedık tutmadı bu ay yumurtlamaya kadar 1 gun ılıskı bı gun ara olarak denedık yumurtlama gunu 2.pik günü catlama ve sonraki gün degerlendirdik bakalm hayırlısı canım

Eklentiler

• 1628981740511861111438593825943.webp
    1628981740511861111438593825943.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
Back
X