• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?
Sanki burada ikinci çizgi yok gibi biraz erken sanki. Biz en erken bu grup olarak Perşembe cuma cumartesi atarız gibi 😂😂

Cuma yaptım testi 5 gün öncesine kadar yazıyordu üzerinde testin ben 6 gün kala yaptım. Aslında gün aşırı değerlendirmeye çalıştık hatta her gün değerlendirdik yumurtlama ve çatlamada. O zaman ben en iyisi regl günümü bekleyeyim. Acaba erken gebelik testini de ilk idrarla mı yapmak lazım?
İlk idarar hep en net sonucu verir tabi 6 8 saat su içmeden sıvı almadan gün geçiriyor iseniz o zamanda olur. Ben ilkinde ikindi yapmıştım çıkmadı sinirle çantaya attım akşam bı baktım hafif çizgi hayalet çizgi dedim tabi hayal görüyorum yine 😂gece de rüyamda gördüm sabah ilk idrar ile baya baya çizgi idi. Baya 4 gün kala ve geç döllenme ile

İlk idarar hep en net sonucu verir tabi 6 8 saat su içmeden sıvı almadan gün geçiriyor iseniz o zamanda olur. Ben ilkinde ikindi yapmıştım çıkmadı sinirle çantaya attım akşam bı baktım hafif çizgi hayalet çizgi dedim tabi hayal görüyorum yine 😂gece de rüyamda gördüm sabah ilk idrar ile baya baya çizgi idi. Baya 4 gün kala ve geç döllenme ile

Sabah birde ilk idrarla deneyeyim erken gebelik testiyle. Ay hadi inşallah tekrar hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alın ❤️❤️

Çok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?
İlk idrarda hcg daha yuksek oluyor

Back
X