• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 24 ağustos ama yok bence regl öncesi belirtilerim var zaten troid yüksek çıktı önce bir tedavi olmam gerek sanırım Allah çaresiz sıkıntı vermesin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah bizlere ve isteyen herkese
Benimde bu 2 aydır troidim yüksek çıkıyor ya... geçen aya göre biraz daha artmış... rabbim sifa versin.

Bu arada kızlar ben ayin 18 de regli oldum. Boyle birsey ilk defa yaşıyorum çok çok fazla kan geliyor. Bu arada kan testi de negatif olduğunu öğrendim aynı gün içinde.
Neyse , 9 gün denedim ama incir Havuç kurunden dolayı mı böyle oldu bilmiyorum ama çok fazla geliyor kusura bakmayın. Belki bilgilenmek isteyen birisi olur diye yazıyorum. Ben bu ay elendim ama inşaAllah guzel haberler alirim sizlerden:)

Ben bisey anlamadim bozuk gibi
Bakar mısınız Bata bir gün var testi dün yaptım negatifti bugün sabah baktığımda da böyleydi test markası predictor

Eklentiler

• 5D34DEE9-D70A-4F0C-8676-F7C6C399C6AD.webp
    5D34DEE9-D70A-4F0C-8676-F7C6C399C6AD.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 95
  • 98055ECF-2C36-4D48-A39D-B822FE724ADC.webp
    98055ECF-2C36-4D48-A39D-B822FE724ADC.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 92
Hayır kimyasal geçirdim ama oğlumdan önce
sonra yine oğlumdan önce kalbi durdu kürtaj oldum.
Sonra oplum oldu oda iğneyle sağlıklı doğum oldu
Sonra oğlum 6 aylıkken yanlışlıkla kazaya kurban gebelik oldu oda yine düşük oldu.
Erken öğrenmek şstememin sebebi de bu ilaç kullanacağım için ilk ay bu denememiz.
Anladım. Ağustos grubunda gebe olarka işaretlisin =)

Back
X