Doğuma Hazırlık Batı Bahat Hastanesi-Dr. AHMET YAVAŞ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

laraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
215
47
43
35
İstanbul
Merhabalar Hanımlar; Batı Bahat Hastanesinde doğum yapanlar, Ya da kadın doğum doktoru Ahmet Yavaş olanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi

Mesela memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi sezeryan mı oldunuz yoksa normal doğum mu ? Sezeryan ise niye sezeryana alındı ?

Ben de 34. haftamdayım 3-4 hafta sonra doğum yapıcam Allah kısmet ederse :) Batı bahat hastanesine gidiyorum, Doktorum Ahmet Yavaş Şimdiye kadar hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım çok şükür :) Fakat doğum kısmı için pek bir fikrim yok orda doğum yapmış deneyimli annelerin tecrübelerini dinlemeye ihtiyacım var :)

Merhabalar :) Tesadüfün bu kadarı :) Öncelikle sağlıklı gebelik diliyorum, hayırlı olsun. 2 Sene Ahmet Beyin yanında Batı Bahatta hostesi olarak çalıştım ( üniversiteyi kazanamadığım yıllar sene 2000 ) Ablamda o hastanenin baş hemşiresiydi ve ablam bile kendi doğumunu Ahmet Beye yaptırdı sezaryen olarak. Ahmet Beyin mesleki tecrübesi tartışılmaz doğru adres ve doğru kişidesiniz. Bol sağlıklı günler diliyorum.

canım bir üst mesajımda yanıtladım ve bildirim gelmesi için alıntıladım :)

ayy çok sevindim sizi bulduğuma :) öncelikle tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ben de Ahmet beyden çok memnunum çok şükür gebeliğimin başından beri doktorum o ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. :) yalnız kafamdaki soru işareti şu ki ben nasıl doğum yapacağım *-) Ahmet beyi iyi tanıyan biri olarak Ahmet bey sezeryandan mı normal doğumdan mı yanadır benimle paylaşırsanız bildiklerinizi . bir hamile olarak beni çok sevindirmiş olursunuz :):):)

bu arada ben şuanda 36 haftalık hamileyim doğumuma çok çok az kaldı en fazla 2-3 hafta :) bir kız bebeğimiz olacak Allah kısmet ederse :)

Bence doğum yapma şeklinizi kendinizi hazır hissetmenizle değerlendirin. Benim ablam kendi seçimiyle (doğum anı korkusu) sezeryan oldu. Hiçbir doktor eğer bir psikolojik yada fizyolojik sorun yoksa normal doğumdan yanadır ki Ahmet Beyde bu görüşte biri. Doğum şeklinizi kendiniz belirleyin. Sağlıklı doğum diliyorum ve Allahda inşallah bana da sizin gibi bir prenses nasip eder :)

İnsallah canım Rabbim gönlüne göre verir :) ben de hep bir kızım olsun isterdim kendimi bildim bileli çok sükür Allahıma öyle de oldu :) Simdi herseyine çok özeniyoruz herkes diyor Lara çok sanslı bir bebek.. Aman bahtı güzel olsun da yavrumun.. :) bu arada tekrardan tesekkür ederim içimi rahatlattın bir nebze . Doğum olayını akısına bırakmak en iyisi olacak sanırım . Benim ve bebeğim için hangisi iyi olacaksa o olsun . :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…