2 hafta sonra cağırdı canımMaşallah canm allah bagslasn kalp atışı için ne zaman çağırdı
Canım biraz daha bekle bende ilk başta koyulaşmıyor sanıyordum sonra birden koyulaştıTest yaptim koyulasmamis cok moralim bozuldu buyuk ihtimal kimyasal
2 hafta sonra gitcem canımSevindim canım kalp atışını duymak için nezman çagırdı
Hadi hayirlisi kuzumm2 hafta sonra cağırdı canım
Canım biraz daha bekle bende ilk başta koyulaşmıyor sanıyordum sonra birden koyulaştı
2 hafta sonra gitcem canım
Biz yaptirmadik yaptirsakmi acaba sonradan erkeklerde de sorun cikabiliyormukiEvet canim bakalim ne durumdayiz
Valla strese bagli birsey olursa diye sonucta ida uzuntu stres cok yasadi. Eskiden onda sorunda vardi sonradan tedaviyle yukselmisti degerleri. Taa 10sene onceydi. Simdi bi baktiralimda insallah kotu surprizle karsilasmayizBiz yaptirmadik yaptirsakmi acaba sonradan erkeklerde de sorun cikabiliyormuki
Biz hiç karşılaşmadık bi sorunla oglumdan önce sperm testi yaptirmistik hersey normaldiValla strese bagli birsey olursa diye sonucta ida uzuntu stres cok yasadi. Eskiden onda sorunda vardi sonradan tedaviyle yukselmisti degerleri. Taa 10sene onceydi. Simdi bi baktiralimda insallah kotu surprizle karsilasmayiz
Ben artik 3-5ay bekleyip sikintiya dusmektense basindan herseyi yaptirip oyle beklemek istiyorum. Bebek olmasa bile elimden geleni yaptim diye bilmek icin.Biz hiç karşılaşmadık bi sorunla oglumdan önce sperm testi yaptirmistik hersey normaldi
Yani erkeklerde de sonradan sıkıntı cikabiliyormuBen artik 3-5ay bekleyip sikintiya dusmektense basindan herseyi yaptirip oyle beklemek istiyorum. Bebek olmasa bile elimden geleni yaptim diye bilmek icin.
Bilmiyorum ki kuzum. Baktirmakta fayda var. Sonucta onlarinkide hormon :)Yani erkeklerde de sonradan sıkıntı cikabiliyormu
Kızlar geçmişi okuyamadım bugün keseyi gördük elhamdülillah, Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin kimseyi aratmasın yarı yolda bırakmasın inşallah, önce sağlıklı bir gebelik ve ardından hayırlı bir doğumla bebeklerimize kavuşalım inşallah her zaman dualarımdasınız..
Olsun canim eklerim seni günü yazmayız. Ne karar verdin devam edecekmisin korunacakmisin
TestKızlar günaydın..
Ben adet olmadım daha ama sevinemiyorum bile 31 günü geçmeden de sevinemiycem herhalde adet takvimime şöyle bi baktımda 31 günde olduğum günlerde olmuş test yapmak istemiyorum sözüm var kendime 1 hafta geçmeden yapmiycam diye. Gece öldüm öldüm dirildim karin agrisindan kasik vs agrimadi sadece gaz sancim vardı ben ben olali bu kadar gaz ne duydum ne gördüm
Belirti olarakta hiç bisey yok ne adet ne bebek
Sadece kızıma hamile kalmadan da önce böyle yataklara düşmüştüm sıtma tutmuştu elimin kolumun canı çekilmişti bi o var ama malum kışa giriyoruz belkide mikrop kaptim ondan
Napiyim bilemedim
Negatif görmek istemiyorum bu seferde
Kızlar günaydın..
Ben adet olmadım daha ama sevinemiyorum bile 31 günü geçmeden de sevinemiycem herhalde adet takvimime şöyle bi baktımda 31 günde olduğum günlerde olmuş test yapmak istemiyorum sözüm var kendime 1 hafta geçmeden yapmiycam diye. Gece öldüm öldüm dirildim karin agrisindan kasik vs agrimadi sadece gaz sancim vardı ben ben olali bu kadar gaz ne duydum ne gördüm
Belirti olarakta hiç bisey yok ne adet ne bebek
Sadece kızıma hamile kalmadan da önce böyle yataklara düşmüştüm sıtma tutmuştu elimin kolumun canı çekilmişti bi o var ama malum kışa giriyoruz belkide mikrop kaptim ondan
Napiyim bilemedim
GaSeLLe ben böyle mal bir hoca görmedim ya. Bütün doktorlar aynı değil demekki. Adam jinekolog dedim adetin 3. Günü hormonlara baktiracagim. Neye göre bakacağız ki dedi. Bu bizim işimiz değil dedi. Beni bozdu. Tahlili de yapmadı. Adamla birde güzel tartıştım çıktım. Ozele gitmek zorundamiyim ben ya bu ne saçmalık.!
Kendine eziyet etme :) git kan ver paşa paşa cizgiylede ugrasma :))))
Hayirli haberlerin olsun insallah :)
Aman kuzum test yapma boşuna hayal kırıklığı oluyo bence git kanver zaten inşallah vardir çıkar kanda sonra ani diye rve test yaparsın ve saklarsin testi ne güzel olurNegatif görmek istemiyorum bu seferde
Ama kaçar göçer de yok el mahkum yapcam yarına olmazsam yapayım bi test :)
Olsn cnm üzülmë bi dahaki aya inşallah hepimiz hamile oluruzKızlar an itibariyle adet oldum mm @GaSeLLe
İnşallah canm ama benm aklımdan bebek isini5cikarmam lazım belki ozaman hamile kalirim diyorum şuanda zayıflama cabasindayim kuzum aslında sevindim adet olduğuma içim temizleniyoOlsn cnm üzülmë bi dahaki aya inşallah hepimiz hamile oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?