Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz yaptirmadik yaptirsakmi acaba sonradan erkeklerde de sorun cikabiliyormuki
Valla strese bagli birsey olursa diye sonucta ida uzuntu stres cok yasadi. Eskiden onda sorunda vardi sonradan tedaviyle yukselmisti degerleri. Taa 10sene onceydi. Simdi bi baktiralimda insallah kotu surprizle karsilasmayiz

Valla strese bagli birsey olursa diye sonucta ida uzuntu stres cok yasadi. Eskiden onda sorunda vardi sonradan tedaviyle yukselmisti degerleri. Taa 10sene onceydi. Simdi bi baktiralimda insallah kotu surprizle karsilasmayiz
Biz hiç karşılaşmadık bi sorunla oglumdan önce sperm testi yaptirmistik hersey normaldi

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşturmak nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar günaydın..
Ben adet olmadım daha ama sevinemiyorum bile 31 günü geçmeden de sevinemiycem herhalde adet takvimime şöyle bi baktımda 31 günde olduğum günlerde olmuş test yapmak istemiyorum sözüm var kendime 1 hafta geçmeden yapmiycam diye. Gece öldüm öldüm dirildim karin agrisindan kasik vs agrimadi sadece gaz sancim vardı ben ben olali bu kadar gaz ne duydum ne gördüm
Belirti olarakta hiç bisey yok ne adet ne bebek
Sadece kızıma hamile kalmadan da önce böyle yataklara düşmüştüm sıtma tutmuştu elimin kolumun canı çekilmişti bi o var ama malum kışa giriyoruz belkide mikrop kaptim ondan
Napiyim bilemedim

Test

Kendine eziyet etme :) git kan ver paşa paşa cizgiylede ugrasma :))))
Hayirli haberlerin olsun insallah :)

Ayy zekai tahirde mi yaptırdınn

Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah cankuslar

Kendine eziyet etme :) git kan ver paşa paşa cizgiylede ugrasma :))))
Hayirli haberlerin olsun insallah :)
Negatif görmek istemiyorum bu seferde
Ama kaçar göçer de yok el mahkum yapcam yarına olmazsam yapayım bi test :)
Aman kuzum test yapma boşuna hayal kırıklığı oluyo bence git kanver zaten inşallah vardir çıkar kanda sonra ani diye rve test yaparsın ve saklarsin testi ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…