• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Çog ayıp elüfcüm hiç yakışıyor mu senin gibi güzel tatlı bir baağğyana bu tip laflar :27: Seninle istediğim zaman muhattap olurum muhattabımsın sen benim muhattap mu-hat-tap :37: Taşınırlarına gurban ben taşnır çok severim taşınmaz oldu mu beni bozar :53::54:

ben tatlı güzel değilim bağğyan hiç değilim.
acı çirkin ve erkeğimmmmmm
ondan hamile kalamıyorum anlamıyorsunuz
ama erkekte olsam hamile kalacağım azimliyim :47:

sor anam sor bacım sizin için varım ben:16::16:

Anaammmm yirim ben seni yaaa gızzzz :54::54: benim bu hastalığım 3gün oldu biteli,ama adetim bittiğinden beri acayip akıntım var bi geliyo foşşşş diye adet gibiyim aynı heee... Ve kokuyo böhhggghhhh :25::25: ayrıca sırtım,belim ve karnım hiç rahat değil zman zaman adet olmuşum gibi ağrı oluyo belimde kesin lekelenme olmuştur bu ağrıyo diyorum wcye gidiyorum hiçbişe yok!!!! Ne ki bu naaannnn????:53::53:

Anaammmm yirim ben seni yaaa gızzzz :54::54: benim bu hastalığım 3gün oldu biteli,ama adetim bittiğinden beri acayip akıntım var bi geliyo foşşşş diye adet gibiyim aynı heee... Ve kokuyo böhhggghhhh :25::25: ayrıca sırtım,belim ve karnım hiç rahat değil zman zaman adet olmuşum gibi ağrı oluyo belimde kesin lekelenme olmuştur bu ağrıyo diyorum wcye gidiyorum hiçbişe yok!!!! Ne ki bu naaannnn????:53::53:

yime gız lazımım ben daha çocuk etcem :27:
koku var ise iltihap geliyor aklıma ama tarantulam böceğim yada deneyimli başka bir arkadaş cevap verse daha iyi olur boncuğum:16::16:

koku varsa iltihap olabilir canım ihmal etme dr a git hemen :16::16::16:

kızlar mynet haberde yenidoğan ikizlerin duygulandıran anları diye bi haber var izlerken ağladım walla :5::5::5:

Back
X