• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
benim de bat 7 kasım bana 2 kasımda gebelik testi yaparsın demişti acayıp kışkırtıyor:)) ben bat günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum ama tarantula bırakmayacak gibi bat yaklaşınca test yapmaya zorlayacak:))

:)))) alemsin kız :))) valla kışkırtmam eğer istemiyorsan yapmayı gerçekten :)

benim de bat 7 kasım bana 2 kasımda gebelik testi yaparsın demişti acayıp kışkırtıyor:)) ben bat günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum ama tarantula bırakmayacak gibi bat yaklaşınca test yapmaya zorlayacak:))

asli görevi bu :)) acaba gebelik testi satan şirketle filan ortaklığımı var :)

:)))) alemsin kız :))) valla kışkırtmam eğer istemiyorsan yapmayı gerçekten :)

canım benim şaka yapıyorum:)) her ay sabırsızlanıyor, test yapmak çok istiyorum ama 2 yıldır o boş testi görmek beni üzüyor gerçekten...1 yıldır hiç test yapmıyordum eşim 3 ay önce ameliyat olunca tekrardan ümitlenmeye başladım geçen ay yaptım 1 yıl aradan sonra çok heycanlanmıştım ama maalesef adet oldum bu ay ovulasyon testim var bat günü yapacam canım:))

kayboldu yalnız kendileri :))

hahahahah :))))))))))))))))))))) madem gebelik testi satan firma ile ortaklığı var, bi kıyak yapsın artık :)))))))))))))))

bence de şüpheleniyorum:)) tarantula bence sen herkese bir miktar test alıp dağıt :)

olabilir canım:)) bu ay gebelik testi satışlarında patlama olacak bence:))

canım benim şaka yapıyorum:)) her ay sabırsızlanıyor, test yapmak çok istiyorum ama 2 yıldır o boş testi görmek beni üzüyor gerçekten...1 yıldır hiç test yapmıyordum eşim 3 ay önce ameliyat olunca tekrardan ümitlenmeye başladım geçen ay yaptım 1 yıl aradan sonra çok heycanlanmıştım ama maalesef adet oldum bu ay ovulasyon testim var bat günü yapacam canım:))

asli görevi bu :)) acaba gebelik testi satan şirketle filan ortaklığımı var :)

Seviyorum hepinizi çılgın bacılarım benim, testleeerrrrrrrrrrr şirketten, herkese benden test :)

bu arada listemize baktım 25 ekimden itibaren 30 ekim 31 ekim 1 kasım falan bat bekleyen çok kişi var inş o bat günlerinde böyle hamilelik haberleri alır seviniriz...

bu arada listemize baktım 25 ekimden itibaren 30 ekim 31 ekim 1 kasım falan bat bekleyen çok kişi var inş o bat günlerinde böyle hamilelik haberleri alır seviniriz...

Evet evet o aralıkta biyığılma var, bence bol hamilehaberleri alıp,hepberaber home pregnancy crazy party yapıcaz :))

Back
X