- 2 Ocak 2014
- 979
- 616
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilerini paylaşıcak bizi bilgilendiricek belkide umut olucak kimse yokmu((
Aşkolsun(((
Kızlar merhaba....
Hem bat'ı yaklaşan hemde hamile olduğunu yeni öğrenmiş anne adayları;
akıntı miktarı ve rengi
göğüs ve kasık ağrısı
hakkında yaşadıklarınızı yazıp bizi bilgilendirirmisiniz????
Belki böylece birbirimize faydamız dokunmuş olur
![]()
Ins canim benimde 13 ocak bat ins hamile kaliriz:)Ben hamile olmayi diliyorum buay ins daha yumurtlama dnemlerndym 20ock benim bat daha cok war :-(
Canim ne zaman öğrendin hamile olduğunu? ? Bendede oluyo göğüs ucu ağrısı resmen aciyolarcanım benim 30 kasımdı ama belirtilerimi yazabilirim.yoğun bir akıntı ama sarımsı gibi ,göğüs ağrısı özellikle uç kısmına dokunamıyorum.rengi koyulaştı ve 29 undan beri son 2 gün hafifleyen kasık rahim ağrısı.bel ağrısı
Canim ne zaman öğrendin hamile olduğunu? ? Bendede oluyo göğüs ucu ağrısı resmen aciyolar
Hayirli olsun bebisin allah saglikla kucafina almayi nasip etsin insallah
Özel bisey yapmadin yani neguzel.... bizimde bu ay 2. Denememiz. Bi tavsiyen varmi :)amin canım hayırlısıyla inşallah:) 2 gün önce tamamen tesadüf oldu çünkü bu aydan hiç ümidim yoktu.elimde bir gebelik testi kalmıştı tarihi geçecekti kullanayım dedim çıktı:)
Özel bisey yapmadin yani neguzel.... bizimde bu ay 2. Denememiz. Bi tavsiyen varmi :)![]()
Ins canim benimde 13 ocak bat ins hamile kaliriz:)
İns rabimden hayrlisı hamile kaliriz bende sogan kuru uyguluyrum ins meleklermz olur:)
nasip olduğunda geliyor ama yumurtlama haftası gün aşırı ilişki birde hergün taze havuç suyu ve kuru incir tavsiye ederim.yaptığım tek hazırlık bu oldu 10 gün kadar adet sonrası içmiştim
Ben soğan kürü uygulayamıyorum gastritim var mahvetti benim midemi
Ama bu ay incir kürü uyguladım bilmiyorum başarılı oldumu :)
İns cnım sifa olsun rabim kmsenin kucagni boş bırakmasin amin