batık kıl sorunu

mamamiia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
3
1
1
19
kızlar merhaba. şu an 19 yaşındayım ve yıllardır batıklarla inanılmaz bi savaş içindeyim. önceden bu konuda çok forum okumuştum ama bu gece o kadar daraldım ki içimi dökmek ve tavsiye almak istedim. kıvırcık bi insanım muhtemelen bunun etkisiyle vücudumum herhangi bi yerinde tüylerimi düzenli almaya başlarsam batık oluşuyor. 13 yaşımda falan kollarım ve bacaklarımda bi süre epilasyon aleti kullandım. o illet cihazın etkisiyle o bölgelerde batıklarım daha yoğun, aslında şu sıralar batıklardan çok izlerim var oralarda. batık hakkında herhangi bi araştırma yapmadığım dönemlerde cildimle çok uğraşıyordum izler de bol o yüzden. son 2 yıldır kabak lifi kese at kılı fırçası üre krem ipl lazer ne varsa kullandım çoğu yöntem işe yarıyor ama hepsi bir düzen gerektiriyor maalesef her zaman yapamıyorum aksadığı oluyor aksamasa bile tamamen geçmiyor hiç. asla crop etek elbise vs giyinemiyorum ya lazere bile gidemiyorum utancımdan. geçen sene bi cesaretle lazere yazıldım güzellik merkezi de sayılmaz klinikti güvenilir yerdi. ilk seansta tüylerimi jiletle alıp gittim ve normalde açık giyinemeyen ben kızın karşısında sadece iç çamaşırlarımlaydım yaşadığım gerginliği siz düşünün. donuk bi yüzü vardı genel olarak zaten. jeli sürerken jiletle aldığımı anlayıp bana kızmaya başladı tıraş makinesiyle almam gerekiyormuş, bu seans hiçbir işe yaramıcakmış, neden jiletle almışım vs söylendi bi süre. bilmiyodum ki bilgi verilmemişti bana. azarlanmış hissettim zaten utancımdan yok olmak istediğim dakikalardı bi de kadın böyle konuşup soğuk durunca iyice kötü hissettim :silah: devamında da kollarıma vs ne olduğunu sordu sıkıntımı anlattım sonra sustuk ve sadece bitmesini bekledim. çıktım imza attım bi daha da paket parasını peşin vermeme rağmen asla gidemedim travma sayılır bende. ne yapacağımı hiç bilmiyorum. bu sene yksye hazırlanıyorum ama üniversite hayallerimde bile batıklarımın endişesi var psikolojimi tamamen bozdu gerçekten. yurtta kalıcam ve ordaki insanlardan sürekli saklamam gerekicek bi yerlerimi asla rahat bir alanım olmayacak. bilinçli bi annem de yok bana bu konuda yardımcı olmadı o sebeple bu sorundan mustarip biriyle konuşmak deneyimlerini duymak istiyorum.

Kese kese kese düzenli kese aksatmayacaksınız .

Parasını ödediğiniz yere gidin seanslara devam edin o kadın da bidaha ağzını açarsa işletme sahibiyle görüşün hayırdır laf yemek için mi para ödüyoruz diyin travma die adlandırıp vazgeçmek yerine neden kendınızı korumadınız

Kese kese kese düzenli kese aksatmayacaksınız .

Parasını ödediğiniz yere gidin seanslara devam edin o kadın da bidaha ağzını açarsa işletme sahibiyle görüşün hayırdır laf yemek için mi para ödüyoruz diyin travma die adlandırıp vazgeçmek yerine neden kendınızı korumadınız
kese de yapıyorum 4 günde bir. o durumda dediğim gibi sadece bitsin de gideyim diye bekledim sonralarında da kaçtım ister istemez. sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum tekrar. paket yanmış mıdır bilginiz var mı bir yıldır gitmiyorum onlar da iletişime geçmedi. tüm vücüt 6 bin ödemiştim

Düzenli lazer yapınca zaten kıllar çıkmiyor çıkanlarda yumuşak olduğundan batik olmuyor daha çok gençsin düzenli yap kurtul bu işten mis gibi benim cildimde kök yerleri bile belli değil artık yüzüm gibi

8+2 seans da ben kurtuldum şimdi 2..3 ayda bir gideceğim sadece alt kısımda tek tük kaldı ıslaklik olduğu için bitmemiş hatırlatma atışı yaptıkça artık onlarda biter diye düşünüyorum

Ipl makineyle yapılan bir ağda çeşidi sayılır tamamen asla bitirmez dermatoloğum söylemişti yıllar evvel , ıpl cihazından kalıcı sonuç beklemeyin net konuşuyorum, dermatoloğum yaptı bana lazeri ve biteli 10 yıl oldu hala çıkmıyor. Yüz bölgesine ayrı vücuda ayrı cihazlar kullanmıştı, bu süreçte iki de doğum yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.

Zaten çıkacak olan kıllar da lazer tedavisi bittikten 6 ay sonra gösterirmiş kendini ,yaptıranlara bilgi olsun(6 ayda bir tüm kılların döngüsü tamamlanırmış)

kese de yapıyorum 4 günde bir. o durumda dediğim gibi sadece bitsin de gideyim diye bekledim sonralarında da kaçtım ister istemez. sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum tekrar. paket yanmış mıdır bilginiz var mı bir yıldır gitmiyorum onlar da iletişime geçmedi. tüm vücüt 6 bin ödemiştim
Sözleşma şartlarını okuyun

Back
X