Bu ürünler içeriğindeki karbondioksit ve amonyak gazları nedeni ile gaz-kabarcıkları çıkış özelliğine sahipler. Dolu gözenekleri temizliyor ve ciltten kirleri uzaklaştırıyor. Ve cildin kolay bir şekilde nefes almasını sağlıyorlar. Yine içeriğindeki hidrojen peroksit, bakterileri ve sivilcelere neden olan diğer mikroorganizmaları öldüren çok güçlü bir antiseptik olarak biliniyor. Tüy sarartma işleminin diğer en önemli sonucu ise cilde aktif oksijen vermesi.Tüy sarartıcının gereğini anlayamadım sonuçta amaç gözenekleri açmaksa bu işi banyoda keseyle falan yapabilirsin tüy sarartıcı neden gözenekleri açsınkiCADIARZU
jilet çoğaltmıyor mu hadi canım bu kadar insan boşa mı konuşuyor jilet kullanan herkes bin pişman tüylerin kalınlaşıp artmasından,bende dahil.asla jilet değidirmeyin hiçbiriyerinize.
AYNEN ÖLE AĞDA MAHVEDİYO BATIK OLUYOjilet batık yapmıyor ama agda yapıyor
jilet çoğaltmıyor ben her yerimde kullanıyorum bacaklarımda eskisine göre az bile diyebilirim sadece kıllar daha sert ve güçlü çıktıgı için insan çoğalmış saıyor güçlendirdiği bi gerçek ama jiletin rahatlığı da hiçbişeyde yok ben eskiden hep jilet yapardım bacaklarımda ne batık ve sivilce olurdu ne zamanki ağdaya başladım mahvoldu pütür pütür şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?