• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Batıkentte Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

inci26

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
14
0
16
Ankara
Batıkentte Mavi yıldız kreşi bilen varmı?Kızımı 24 aylık olunca yani 2 ay sonra oraya göndermeyi düşünüyorum.Bilen varsa yorum rica ediyorum.

Batıkentte Mavi yıldız kreşi bilen varmı?Kızımı 24 aylık olunca yani 2 ay sonra oraya göndermeyi düşünüyorum.Bilen varsa yorum rica ediyorum.

merhaba, Belirttiğiniz kreş hakkında herhangi bir bilgim yok fakat, Batıkent kardelen mah. kreş sahibiyim ve şuan erken kayıt dönemimiz başladı fırsatlardan yararlanmak için kreşimizi ziyaret edebilirsiniz. Sevimli Tırtıllar Kreş ve Gündüz Bakım evi

Merhaba,
Oğlum 3 yaşında girdi. Ben de kreş araştırması yapıyorum bayadır.
Batıkentte oturuyorum. Benim için öncelikli olan Batıkent'te bir kreş olması sonra da kaliteli bi yer olması tabiki.
Bir kaç yer araştırdım. Ama içime sinen yer Mavi Yıldız oldu. Temmuzda tatile gidip geleceğiz. Tatilden sonra kreş alıştırmalarımız başlayacak.
Hayırlısı artık..
Aslı

Yenimahalle de toki konutları içinde benim kuızım gidiyor servisi var happy life college kreşi çok memnunum
10 aylık bebekler bile var.imkanları çok güzel bir görüşün hatice hn mla:16:

Merhaba,
Oğlum 3 yaşında girdi. Ben de kreş araştırması yapıyorum bayadır.
Batıkentte oturuyorum. Benim için öncelikli olan Batıkent'te bir kreş olması sonra da kaliteli bi yer olması tabiki.
Bir kaç yer araştırdım. Ama içime sinen yer Mavi Yıldız oldu. Temmuzda tatile gidip geleceğiz. Tatilden sonra kreş alıştırmalarımız başlayacak.
Hayırlısı artık..
Aslı

Aslı hanım ,
Bende çok araştırıyorum ama iki kreş arasında karar veremiyorum.İlkim kolejide iyi olabilir ama anlatılanlara göre Mavi yıldız daha cazip geliyor sanki.
Karar vermesi gerçekten çok zor.Çocuklarımız için en iyisine karar vermemiz gerekiyor.Sizinki ne zaman başlayacak.

Yenimahalle de toki konutları içinde benim kuızım gidiyor servisi var happy life college kreşi çok memnunum
10 aylık bebekler bile var.imkanları çok güzel bir görüşün hatice hn mla:16:

Evet orayı bende duydum ama Batıkentte oturuyorum.Ve öncelik evimize yakın bir yerde olması.yinede öneriniz için çok teşekkür ederim.

İnci26,
Tabi ki.. Ama dediğim gibi ben baya araştırdım. Mavi Yıldız'da yüzme havuzu ve sinema salonu da varmış. Biz bu hafta sonu tatile gideceğiz, 16 Temmuz itibari ile başlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla.
İlkim'i de araştırdım ben ama bir arkadaşım oradan alıp Yenimahalle'de bir kreşe verdi kızını.
En iyisi sizin gidip gezip, diğer aileler ile görüşüp ona göre karar vermeniz.

Aslı-Y

Evet bakalım her ikisinide araştırdım gidip birde birebir görüşmek lazım.Hayırlısı artık.Ohalde çocuklarımız büyük ihtimalle kreş arkadaşı olacaklar...Size sorarım artık yorumunuzu .çünki biz eylül veya ekimde başlayacağız.

Son düzenleme:
Ben muhtarlığın tam karşısında Çağdaş market var(Atlantis city arkası) hemen karşısında mühendisler sitesindeyim.Kardelen mahallesi çok büyük.Orada oturuyorum.32 yaşındayım .Özel bir şirkette muhasebeciyim.1 kızım var 22 aylık.Bunlar genel bilgilerim.Umarım çocuklarımız aynı kreşe başlayınca yüzyüze tanışma fırsatımızda olur.

Tabi, çok memnun olurum.
Biz bu hafta sonu tatile gideceğiz, 2 hafta sonra kreşe başlayacağız hayırlıysla.
Şimdiden çok endişeliyim bakalım nasıl alışacak küçük bey..

Evet en zor kısmı çocukları kreşe alıştırmak.Endişelenmekte hakılısınız.İnşallah en kısa zamanda bu zor dönemi atlatırsınız.Ben bile şimdiden strese girdim.Kaldıki sizin küçük bey 3 yaşında benim prensesim kreşe başladığında 2 yaşında olacak.Malesef durumlar bunu gerektiriyor.Şimdilik kayınvalidem bakıyor.Bakıcı seçeneğini pek düşünmedim.Hayırlısı artık.Umarım sıkıntısız bu süreci atlatırız.Size şimdiden iyi tatiller.Kreşe başladıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum.:)

Merhaba tekrar,
Bizim tatilimiz bitti ve geçen hafta kreşe (Mavi Yıldız) alıştırma çalışmalarımız başladı.
İlk gittiğimizde 1 saat kadar oyun alanında vakit geçirdi ama çocuklarla değil sınıf öğretmeniyle :) Nerde çocuk var Kuzey oradan uzaklaşıyo malesef.
Daha sonraki gün sinema salonunda çizgi film izledi.
Sonraki gün yine 2 saatlik bi oyun.
Dün de servis almaya başladı, dün ilk kez orada uyudu. Bu gün de tam gün olarak ilk günümüz.
Benim düşüncelerimse olumlu yönde.
Kreşin sahibi Songül Hanım çok deneyimli. Bana çok yardımcı oldu. Haliyle ben baya panik ve endişe içindeydim.
İdari bölümde çalışan AYşegül Hanım'ın kızı da aynı okulda mesela.
Sınıf öğretmenimiz Meltem adında çok tatlı bir bayan. Kuzeyle direk iletişim kurdu kısa zamanda. Gün içersinde beni arayıp Kuzey'in güzel haberlerini verdiler sağolsunlar.
Ayrıca, yemekte ne yedi ne yemedi tek tek bilgisini alıyorsunuz.
Bu gün itibariyle işteyim ve inanın içim çok rahat :) Emin ellerde olduğunu biliyorum.
Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım yine İnci Hanım..

Aslı hanım merhaba,

Bende bugün gittim sizin oğlunuzuda gördüm hatta aradığınızda ben ordaydım:)İçinizin rahat olmasına sevindim.Umarım hep böyle olur.Bakalım bizde düşünme aşamasındayız açıkçası.Herkes için hayırlısı olsun...

Öyle mi :) Tesadüfe bakar mısınız :)
Siz ne yaptınız? Kreşi mi gezdiniz? Sizin izlenimleriniz nasıl İnci Hanım?

Aslı hanım merhaba,

Bende bugün gittim sizin oğlunuzuda gördüm hatta aradığınızda ben ordaydım:)İçinizin rahat olmasına sevindim.Umarım hep böyle olur.Bakalım bizde düşünme aşamasındayız açıkçası.Herkes için hayırlısı olsun...

Evet güzel tesadüftü ben ordayken aramanız.Evet çok güzel bir bina ve güzel dizayn edilmiş bir kreş.Dört dörtlük diyebilirim hatta.Ancak bazı tereddütlerim var kendimce biraz daha araştırma yapacağım.Sonrasında karar vereceğim.

İçinize sinmesi önemli tabi ki. Ne kadar vaktiniz var kreşe başlamak için?
Batıkent'te alternatif olabilecek neresi var başka? Nar Çiçeklerine baktınız mı?

Evet güzel tesadüftü ben ordayken aramanız.Evet çok güzel bir bina ve güzel dizayn edilmiş bir kreş.Dört dörtlük diyebilirim hatta.Ancak bazı tereddütlerim var kendimce biraz daha araştırma yapacağım.Sonrasında karar vereceğim.

Merhaba tekrar,
Bizim tatilimiz bitti ve geçen hafta kreşe (Mavi Yıldız) alıştırma çalışmalarımız başladı.
İlk gittiğimizde 1 saat kadar oyun alanında vakit geçirdi ama çocuklarla değil sınıf öğretmeniyle :) Nerde çocuk var Kuzey oradan uzaklaşıyo malesef.
Daha sonraki gün sinema salonunda çizgi film izledi.
Sonraki gün yine 2 saatlik bi oyun.
Dün de servis almaya başladı, dün ilk kez orada uyudu. Bu gün de tam gün olarak ilk günümüz.
Benim düşüncelerimse olumlu yönde.
Kreşin sahibi Songül Hanım çok deneyimli. Bana çok yardımcı oldu. Haliyle ben baya panik ve endişe içindeydim.
İdari bölümde çalışan AYşegül Hanım'ın kızı da aynı okulda mesela.
Sınıf öğretmenimiz Meltem adında çok tatlı bir bayan. Kuzeyle direk iletişim kurdu kısa zamanda. Gün içersinde beni arayıp Kuzey'in güzel haberlerini verdiler sağolsunlar.
Ayrıca, yemekte ne yedi ne yemedi tek tek bilgisini alıyorsunuz.
Bu gün itibariyle işteyim ve inanın içim çok rahat :) Emin ellerde olduğunu biliyorum.
Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım yine İnci Hanım..

sorması ayıp bu bahsettiğiniz kreşin fiyatı nedir. tam gün. ben ankarada oturmuyorum ama ankaraya yerleşmeyi düşünüyorum.. hatta geçen hafta geldim ev fln baktım ama kısa süre içinde hem ev hem kreş bakamadım. bnm kızım 4 ünün içinde. yani maaşım hem kira hem kreşe yetebilir mi onu öğrenmek istiyorumm da yanlış anlamazsanız.. özelden msj atamıyorum henüz

Back
X