Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batıkentte Mavi yıldız kreşi bilen varmı?Kızımı 24 aylık olunca yani 2 ay sonra oraya göndermeyi düşünüyorum.Bilen varsa yorum rica ediyorum.
Merhaba,
Oğlum 3 yaşında girdi. Ben de kreş araştırması yapıyorum bayadır.
Batıkentte oturuyorum. Benim için öncelikli olan Batıkent'te bir kreş olması sonra da kaliteli bi yer olması tabiki.
Bir kaç yer araştırdım. Ama içime sinen yer Mavi Yıldız oldu. Temmuzda tatile gidip geleceğiz. Tatilden sonra kreş alıştırmalarımız başlayacak.
Hayırlısı artık..
Aslı
Yenimahalle de toki konutları içinde benim kuızım gidiyor servisi var happy life college kreşi çok memnunum
10 aylık bebekler bile var.imkanları çok güzel bir görüşün hatice hn mla![]()
Aslı hanım merhaba,
Bende bugün gittim sizin oğlunuzuda gördüm hatta aradığınızda ben ordaydım:)İçinizin rahat olmasına sevindim.Umarım hep böyle olur.Bakalım bizde düşünme aşamasındayız açıkçası.Herkes için hayırlısı olsun...
Evet güzel tesadüftü ben ordayken aramanız.Evet çok güzel bir bina ve güzel dizayn edilmiş bir kreş.Dört dörtlük diyebilirim hatta.Ancak bazı tereddütlerim var kendimce biraz daha araştırma yapacağım.Sonrasında karar vereceğim.
Merhaba tekrar,
Bizim tatilimiz bitti ve geçen hafta kreşe (Mavi Yıldız) alıştırma çalışmalarımız başladı.
İlk gittiğimizde 1 saat kadar oyun alanında vakit geçirdi ama çocuklarla değil sınıf öğretmeniyle :) Nerde çocuk var Kuzey oradan uzaklaşıyo malesef.
Daha sonraki gün sinema salonunda çizgi film izledi.
Sonraki gün yine 2 saatlik bi oyun.
Dün de servis almaya başladı, dün ilk kez orada uyudu. Bu gün de tam gün olarak ilk günümüz.
Benim düşüncelerimse olumlu yönde.
Kreşin sahibi Songül Hanım çok deneyimli. Bana çok yardımcı oldu. Haliyle ben baya panik ve endişe içindeydim.
İdari bölümde çalışan AYşegül Hanım'ın kızı da aynı okulda mesela.
Sınıf öğretmenimiz Meltem adında çok tatlı bir bayan. Kuzeyle direk iletişim kurdu kısa zamanda. Gün içersinde beni arayıp Kuzey'in güzel haberlerini verdiler sağolsunlar.
Ayrıca, yemekte ne yedi ne yemedi tek tek bilgisini alıyorsunuz.
Bu gün itibariyle işteyim ve inanın içim çok rahat :) Emin ellerde olduğunu biliyorum.
Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım yine İnci Hanım..