• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Batıkentte Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Aslı Hanım

Nar çiçeklerine de baktım ama 3 yaş altı almıyorlar.Yani benim 2 yaş grubu olan yerlere bakmam lazım.Gerekirse 1 yıl birebir ilginin olduğu az sayıda çocuk sınıf grupları olan kreşlere bakıp daha sonra bu büyük kreşlere verebilirim kızımı bakalım hala araştırıyorum.Ama içime sinen bir yer olmadı hala :(

Anlıyorum..
Aslında Mavi YIldız'da birebir ilgilenebiliyorlar çocuklarla. Eylül'de grup öğretmenlerinin sayısını 2ye çıkaracaklamış.
Alışma sürecimiz gayet iyi geçiyor. 2 gündür servise ağlamadan biniyoruz :)

Aslı Hanım

Nar çiçeklerine de baktım ama 3 yaş altı almıyorlar.Yani benim 2 yaş grubu olan yerlere bakmam lazım.Gerekirse 1 yıl birebir ilginin olduğu az sayıda çocuk sınıf grupları olan kreşlere bakıp daha sonra bu büyük kreşlere verebilirim kızımı bakalım hala araştırıyorum.Ama içime sinen bir yer olmadı hala :(

Anlıyorum..
Aslında Mavi YIldız'da birebir ilgilenebiliyorlar çocuklarla. Eylül'de grup öğretmenlerinin sayısını 2ye çıkaracaklamış.
Alışma sürecimiz gayet iyi geçiyor. 2 gündür servise ağlamadan biniyoruz :)

Aslı Hanım

Bir sınıfa alacakları çocuk sayısı bana fazla geldi.Bilmiyorumki?Bakalım Eylülde sınıf mevcutlarını tekrar soracağım.Ona göre karar vereceğim.10 çocuk üzerine kızımı vereceğimi sanmıyorum.Henüz çok küçükler.Zarar görme ihtimalleri var.O yüzden daha az sayıda çocuk olan yerleri tercih etmeyi düşünüyorum.Bakalım.
Sizin adınıza çok sevindim.Kuzey çabuk alıştı.Darısı benim kızıma inşallah.

Merhaba bende oğlum icin batikentte kreş araştırıyorum.gerci kucuk çınarım ile görüştük ama icime sinmeyin seyler var.tesaduf bu başlığı gördüm heyecanlandim. Biraz daha bahseder mısınız

Merhaba,

Evet küçük çınarımla bende görüştüm.Pınar hanımın konuşmaları benim çok hoşuma gitti.Herşeyden önce anne gibi konuşuyor.Çocuğuda orda zaten.Ayrıca çocuklarda beslenmeye çok önem verdiğini söylüyor.Ancak uyku odası çok küçük ve basık geldi bana.Serra Anaokulunun yeni binasına gittinizmi?Orası bana daha aydınlık geldi ve oldukça büyük.kurucusunun güzel fikirleri var.Ayrıca sınıf sayılarıda az.İsterseniz orayla da bir görüşün ben de hala araştırıyorum.Daha karar veremedim açıkçası.Her yerin artısı ve eksisi var.Gezip görün hepsini bence.

Merhaba,

Evet küçük çınarımla bende görüştüm.Pınar hanımın konuşmaları benim çok hoşuma gitti.Herşeyden önce anne gibi konuşuyor.Çocuğuda orda zaten.Ayrıca çocuklarda beslenmeye çok önem verdiğini söylüyor.Ancak uyku odası çok küçük ve basık geldi bana.Serra Anaokulunun yeni binasına gittinizmi?Orası bana daha aydınlık geldi ve oldukça büyük.kurucusunun güzel fikirleri var.Ayrıca sınıf sayılarıda az.İsterseniz orayla da bir görüşün ben de hala araştırıyorum.Daha karar veremedim açıkçası.Her yerin artısı ve eksisi var.Gezip görün hepsini bence.

Evet pınar hanımın konuşmaları guzel ve uyku odaları bana da baskı geldi.yani tam oturtmadım kafam da orayı.serra anaokuluna hic bakmadım yanından geçtim daha dısı yapılıyordu sanki.kids aloud düşünmüştüm ama bı aksam üstü etrafından geçerken 2 3 kisi bahçede oturmuş 2 de cocuk var onları bırakmışlar bir kenara sigara iciyorlar o manzara bitirdi herseyi.ama mavi yıldızı merak ediyorum.oranin ücreti kaç acaba

İnci26,
Tabi ki.. Ama dediğim gibi ben baya araştırdım. Mavi Yıldız'da yüzme havuzu ve sinema salonu da varmış. Biz bu hafta sonu tatile gideceğiz, 16 Temmuz itibari ile başlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla.
İlkim'i de araştırdım ben ama bir arkadaşım oradan alıp Yenimahalle'de bir kreşe verdi kızını.
En iyisi sizin gidip gezip, diğer aileler ile görüşüp ona göre karar vermeniz.

mrb canım sız kreşe başaldınızmı ..bizde mavı yıldızı duşunuyoruz..sız orayamı gıdıyorsunuz?memnunmusunuz?

Evet oraya gidiyoruz. 1 ayımız bitti ve gayet memnunum.
Kuzey uzun süre yatılı bakıcımızla birlikte olması, çevresinde hiç çocuk olmaması sebepleri beni çok endişelendiriyordu.
Şimdi arkadaşlarıyla iletişime geçmiş, güzel gelişmeler var. Ben memnunum, Kuzey de Meltem öğretmeniyle mutlu :)
Gidin, gezin görüşün öyle verin kararınızı.

Son düzenleme:
Merhabalar yazılarınızı okudum mavi yıldızı bende gezdim evet dizayn olarak begendim fakat çok fazla personel değiştirmesi hoşuma gitmedi bir de öğretmenleri çok genç ve tecrübesiz gibi geldi bana ve çok soğuk bir yer izlenimi edindim. 27 aylık kizim var. Karelende kreş arıyorum. Minik meleklere gittim fakat orasıda pek içime sinmedi. Kardelende kaliteli kızıma iyi bakabilecek:( gönül rahatlığıyla gonderebilecegim bir kreş arıyorum.yardım edermisiniz. Düşüncelerinizi bekliyorum

cagcocuk akademisini bi arayın arkadaşlar bu aralar herkez orayı konuşuyo ii diolar0-2 yaş ruhsatı falanda var galiba

Evet, bende katılıyorum arkadaşa çağ çocuk akademisi bence tek kelime ile harika bir kreş. Oğlum bir aydır oraya gidiyor ve hemen ilk günlerinde alıştı, oğlum çok mutlu. Benim için önemli olanda onun mutluluğu.
Biz anneler hemen insanların güler yüzüne inanıp kanabiliyoruz, şahsen ben öyle yapmıştım :) ama ilk etapta çocuğunuzun güvenliği için kreşin iç düzeni önemli, her şeyden önce çocuğunuzun kayıtlı olması ve belgeli öğretmenler den eğitim alması önemli.. Lafın kısası aradığım güveni buldum ben çağ çocuk akademisinde,

Merhabalar,

kızım 3.5 yaşında bizde gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorumki çağ çocuk akademiliyiz ikinci ayımızdayız memnuniyetimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum.. Öncelikle kızım gıda alerjileri olan bir çocu anafilaksi geçirmiş beş dk. yla hayatta olan bir mucize.. Herkese evladı kıymetlidir benimde öyle gözümden sakındığım yavrumu kimseye emanet edemedim.. Sevinç abla yuva beşevlerde bir deneyim yaşadık pedegoğumuz tavsiyesi ile 12 gün toplamda yarım gün haftada üç gün idi kabusumuz oldu sebze sevene çocuğum artık ağzına sürmüyor. canan öğretmen diye bir tiptende kafasını ittiğini söyledi geçen seneydi bu deneyim ben hiç bir şekilde samimiyet sıcaklık görmedim açıkcası çocuğun mutlu olabileceği biryer olarakta kabul etmiyorum. 1 yıldır araştırdım batıkentte taşındım çağ çocuk akademisi hiç kötü bir yorum yoktu gittim tanıştık kızım bayıldı başladık günlerce kapıda ofiste ağladım izledim kameradan hep yanımdalardı mutfaklarına kadar girdim evime çocuklarla birlikte kahvaltıya geldiler.. Meltem öğretmende kızım çok mutluyum çok huzurluyum kızımın pirinç alerjisi var mercimeğe yedirmiyorlar erişte yapıyolar yerine yada bulgur pilavı zorundalarmı hayır.. sahipleri şeker gibi insanlar kendi evlatlarıda kızımın sınıfında ve çocukları şiddete uğramış bir aile kreşte bunu yaşayan bir anne baba kreş açarsa nolur şefkat sevgi merhamet dolu bir yuva.. Ben bigün ziyarete gittim yoklardı aradım ben geldim bankada görüşmedeyiz çay kahve içiyomusunuz hemen getirsinler deyip mutfağı arayıp çayımı düşündü neden? kızımın ilacını unuttum servisi yapıp geri döndüler ilacı alıp gittiler neden? ben ağladım gözleri doldu sarıldılar neden ? ********* öğretmenleri var branş izngilizce rusça dans vs. sayamayacağım kadar çokta başarılılar severek oynayarak öğreniyolar eğitimini sevgi alsın şefkat alsın yokluğumu hissetmesin alışsın hayata ben daha iyi bir seçenek görmedim. nar koleji ticarethaneden ötesi değil gezmediğim iki kreş kaldı batıkentte kalsın lütfen.. Tavsiye ederim bebeklerin öğretmeni hepsini gördüm çok vakit geçirdim çalışmıyolar yaşıyorlar orda.. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla uzun ve karışık oldu ama kızımı çok özledim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucret konusunda bilgi verebilir misiniz?Bu kadar iyiyse kaliteliyse sanirim biraz farklidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba siz memnunmusunuz kar ciceklerinden.İsmini daha once duymamistim.Bir de sevimli tirtillarin sahib hanimefendi anladigim kadariyla okulunuz organik beslenmeye onem veriyor.Bu cok ilgimi cekti.Su anda kayit aliyor musunuz?Gorusmek isterim.Gerci ben Kent koop mahallesinde oturuyorum

Merhaba siz memnunmusunuz kar ciceklerinden.İsmini daha once duymamistim.Bir de sevimli tirtillarin sahib hanimefendi anladigim kadariyla okulunuz organik beslenmeye onem veriyor.Bu cok ilgimi cekti.Su anda kayit aliyor musunuz?Gorusmek isterim.Gerci ben Kent koop mahallesinde oturuyorum
Karciceklerinden çok ama çok memnunum sırf ben değil arkadaşlarımın çocukları da çok memnun birçok arkadaşımı yönlendirdi çünkü. Yeri ergazide

Back
X