Anket Batıl inançlarınız var mıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Batıl inançlarınız var mıdır?

• Evet!

OY: 6 14,3%
  • Biraz...

OY: 17 40,5%
  • Hayır!

OY: 19 45,2%

• Ankete Katılan
    42
benim yok.....düşünüyorum da.... evet yok..............

benim var
-terlik ters dönmüşsse işlerim sanki ters gidecekmiş gibi düşünürüm
-nazara çok inanırım ( nazarlıklı bişeyler takarım hep )

Olduğu söylenemez sadece duvar diplerinden geçerken destur deme ihtiyacı hissederim :sm_confused:

birisi bıçak, makas vs. isterse vermeden önce üstüne tüpürürüm yada eline vermem. ööle derler kavga çıkarmış sonna....:sm_confused:

sanırım hiçyok..
özel dikkat ederim bu konuya..

dinimizde zaten gayet açık ne doğru ne yanlış,ne zararlı,ne zararsız...

maalesef bikac tane var :(
nazar en büyük olani...topluma cikarken hemen nas felak okumaya calisirim,cünkü cok korkarim
kötü birsey duydugumda tahtaya vururum yada dilimi isiririm...

maalesef bikac tane var :(
nazar en büyük olani...topluma cikarken hemen nas felak okumaya calisirim,cünkü cok korkarim
kötü birsey duydugumda tahtaya vururum yada dilimi isiririm...

canım ilk yaptığın batıl inanç değil sünnet çünk nazar var olmasaydı nazar ayteti olmazdı ikinci evet batıl inanç bende arada yapıyorum onu ama yapmamak lazım adı üzerinde batıl inanç a.s.

İlk önce nazar batıl bir inanç değildir kaydirigubbakcemile2

Sonra maalesefki var kulağı çekip tahtaya vurmak
daha bi sürü vardır herkesin hayatında da olduğunu düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
ufakta olsagamyoncuiremsu:delphin:

benim allaha şükür yok... lakin bazı arkadaslar nazar ve nazarlık için batıl demis yalnıs düsünülüyor nazar vardır ve SANIRIM PEYGAMBER EFENDİMİZ SÖYLEMİŞ SU SÖZLERİ ... NAZAR DİRİYİ MEZARA DEVE Yİ KAZANA SOKAR... Kİ KALEM SÜRESİNDE YER ALIYOR NAZAR AYETLERİ...nazarlıgın etkisi ise şudur nazarlık direk olarak kisinin dikkatini çektigi için takıldıgı görüsündeyim... kursun dökme olayı varmı bilmiyorum ama kurşun kisi üzerindeki negatif enerjiyi tamamen çekiyor ...

hurafelere inanmam herseyı Allah bilir ...

zaman zaman oluyo, mesela elden ele bıçak ve makas veremem ben bi zemine koyucam ordan alsınlar

Back
X