BAT'ıma 4 gün kala test sonucum sizce umut var mı kızlar :)

durman hata
ben olsam testi yaptıktan sonra foruma girmeden önce eşimi arardım
tabiiki karar senin ama bariz belli. hayırlı olsun canım çok sevindim.

Hayırlı olsun canım, inşallah bizler de yaşarız bu güzel duyguları...

Öyle ama canım ben söylersem yüzüne söylemek istiyorum o yüz ifadesini çok merak ediyorum

canımm inşallahh hemişsindir meleğin seninledirrrr belirtti falan hissettin mi hiç merak ettim benim de9 gün varda adetimee bende test yaptım ama negatif çıkktııı ooofff sanırsam ben çokkmu erken davrandımm test içinnn umarım moralini bozmamışımdırr herşeyinn hayırlıısıııı inşallahh meleğinn seninledirrrr canımmmmmmmm

Canım ilk olarak kasıklarımda ağrı başladı 4 gün önce ve karınıma iğne batması gibi ağrılar girdi...
Sonra da midem bulanmaya başladı çok aşırı değil hayatta geğirme olmaz bende hafif olmaya başladı...
Bugünde akıntı başladı sürekli ıslaklık hissediyorum:26::26::26::26:

canım çok net belli oluyor bebişin varlığı
bu testin yanlış çıkma ihtimali olamaz bence
ama kesin sonucu kan testiyle alırsın
inş hamileliğin kesinleşir dr gidince
allah kucağınada almayı nasip etsin şimdiden inş
darısı bizim başımıza

tebrik ederim ben hamile değilim o zaman demek oluyo 3 gün önce yaptım silik bile iz yok bi daha aya kaldım anlayacağın tekrar tebrik ederim

Tebrikler Bende de mide bulantısı karın ağrısı vardı ve daha adetim iki gün geçmişti. Öylesine gittim test aldım sonuç seninkine göre daha silikti, ama iki gün sonra sabah aç karnıma tekrar yaptım bi de baktım ne göreyim iki çizginin de rengi aynı nerdeyse Yine iki gün sonrasında hastaneye gittim ve hiç kan testi filan yapılmadı testte çift çizgi gördüm adetim gecikti dedim, doktor ultrasona aldığında direk bebek kesesini buldu 4 hafta 6 günlükmüş
Bence sen kesin hamişsin tatlım ama içini rahatlatacaksa kan testi için bekleme bence hemen yaptır ve sonucunu bize e bildir okişşş

Umarım canım kesinleşir sağ kasığımda ağrı var sıklıkla ağrıyor
Şimdiiden ağrılar beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…