T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #1 kızlar oğlumuza isim arıyoruz benim bulduklarım eşimin içine sinmiyor onun buldukları da benim... Batın ismi nasıl sizce ?
kızlar oğlumuza isim arıyoruz benim bulduklarım eşimin içine sinmiyor onun buldukları da benim... Batın ismi nasıl sizce ?
Destan35 Bir Dü$-tüK KıRıLdık Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 1.819 4 116 Diğer 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #2 Canim Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah... el-Batin Rabbimin 99 isminden biridir ve ;""aklin tasavvurundan örtülü "" anlamindadir ...... Hayirli ve saglikli evlad olsun .................
Canim Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah... el-Batin Rabbimin 99 isminden biridir ve ;""aklin tasavvurundan örtülü "" anlamindadir ...... Hayirli ve saglikli evlad olsun .................
seyyah2806 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 2.629 369 198 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #3 anlamı çok guzelmiş. ama allahın isimlerını direkt olarak koymak sakıncalı diye biliyorum. oyuzden eskiler başına abd (kul) getirilermiş. abdulkadir, abdulaziz vs. gibi .. batın koyacaksan başına başka bi isim daha koy derim ben
anlamı çok guzelmiş. ama allahın isimlerını direkt olarak koymak sakıncalı diye biliyorum. oyuzden eskiler başına abd (kul) getirilermiş. abdulkadir, abdulaziz vs. gibi .. batın koyacaksan başına başka bi isim daha koy derim ben
selin7 oğluşumm seni seviorum Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 1.148 0 66 Tekirdağ 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #4 çok güzel ve anlamlı bi isim ama bencede 2 isimli olursa daha ii olur hayırlı evlat olur inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım
çok güzel ve anlamlı bi isim ama bencede 2 isimli olursa daha ii olur hayırlı evlat olur inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım
mavibahar Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2010 322 0 66 11 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #5 latincede batın, karın bölgesi anlamına geliyo arkadaşım bilgin olsun